Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

TA OΡΑΝΓΚ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ!

Τα όρανγκ τρομοκρατούν χωρικούς στη Μαλαισία
Εξοπλισμένοι με φακούς και ξύλινα κοντάρια, οι κάτοικοι του χωριού Kampung Laksamana βγαίνουν στους δρόμους τις τελευταίες νύχτες, χωρισμένοι σε ομάδες των πέντε με δέκα ατόμων.
Περιπολούν για να προστατεύσουν τις οικογένειές τους από δύο απόκοσμα πλάσματα, τα οποία αποκαλούν «orang minyak» (γλοιώδη ανθρωποειδή).

Τις τελευταίες δέκα ημέρες πολλοί κάτοικοι του χωριού είδαν ή άκουσαν αυτά τα πλάσματα να τριγυρνούν κοντά στα σπίτια τους.
Το κορμί των πλασμάτων αυτών είναι καλυμμένο με μαύρο λάδι. Πηδούν από στέγη σε στέγη και μπορούν να εξαφανιστούν στον αέρα μέσα σε δευτερόλεπτα.
Σύμφωνα με το θρύλο της περιοχής, τα orang προέρχονται από ανθρώπους που έχουν ασπαστεί τη μαύρη μαγεία και έχουν περάσει σε μη ανθρώπινη κατάσταση. Για να ολοκληρωθεί η μετάβασή τους, πρέπει να αποπλανήσουν συγκεκριμένο αριθμό νεαρών κοριτσιών.
Επειδή οι περισσότερες οικογένειες στο χωριό έχουν κορίτσια, οι κάτοικοι έχουν ανησυχήσει. Σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας 17χρονης κοπέλας, ένα από τα πλάσματα την καλούσε να βγει από το σπίτι της κατά τη διάρκεια μιας προηγούμενης νύχτας.
Μέχρι να λυθεί το μυστήριο, οι χωρικοί είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις περιπολίες τους.
Σχόλιο worldjudge2012: Άραγε να είναι συμπτωματικό ότι το περιστατικό έγινε γνωστό λίγες μέρες μετά τους απόκοσμους ήχους που είχαν ακουστεί στην Μαλαισία;; Υπάρχει σχέση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: