Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Μια άλλη ερμηνεία εδαφίων της Αποκάλυψης του Ιωάννη...

horsemen
Μια άλλη ερμηνεία εδαφίων της Αποκάλυψης του Ιωάννη...
 Την ώρα που «παράξενοι ήχοι» από τον ουρανό ακούγονται – σύμφωνα με τις μαρτυρίες ανθρώπων – σε διάφορα σημεία του πλανήτη και την ώρα που... ήχησαν (!), όπως λέγεται, οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη στην Κόστα Ρίκα (και προηγουμένως στην Ουκρανία, βλ. Τσερνόμπιλ), ο κόσμος μας βρίσκεται ενώπιον συγκλονιστικών εξελίξεων! Έχουμε ξαναγράψει ότι οι μέρες στις οποίες ζούμε σηματοδοτούν την εποχή μιας τεράστιας αλλαγής που έρχεται για την ανθρωπότητα ολόκληρη!...

Και παντού γύρω μας υπάρχουν σαφή «σημεία» επί τούτου, είτε από τον τομέα της διεθνούς πολιτικής είτε και από την ίδια τη φύση. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ακόμα και αυτός ο χρόνος της ημέρας, δηλ. οι ώρες, δείχνει να έχει επιταχυνθεί τον τελευταίο καιρό τόσο πολύ, ώστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που ασυναίσθητα λένε πως σήμερα το 24ωρο τους θαρρείς και είναι... 16ωρο! Είναι φανερό λοιπόν πως ο πλανήτης Γη εισέρχεται σε μία νέα διάσταση.
 
Βέβαια πάνω στα συνταρακτικά αυτά δεδομένα έχουν αναπτυχθεί πλήθος ερμηνειών, οι περισσότερες από τις οποίες είναι, πιστεύουμε λανθασμένες και παραπλανητικές. Έτσι, ειδικά στο Διαδίκτυο, αρκετοί τοποθετούνται πάνω στα κρίσιμα αυτά ζητήματα εντελώς ανεύθυνα και διαδίδουν πράγματα περίπου ανυπόστατα.
Γι’ αυτό τον λόγο στις δικές μας αναλύσεις, αν και έχουμε υπόψη φυσικά τα γραφόμενα κάποιων «ψευδοπροφητών», εν τούτοις ποτέ δεν τα χρησιμοποιούμε και προτιμούμε να στρεφόμαστε προς μελέτη στα ίδια τα ιερά και ιστορικά μας κείμενα, αλλά και σε ερμηνείες ανθρώπων σοβαρών, των οποίων το ποιόν αποδεικνύει τις καλές τους προθέσεις.
Όλα αυτά βεβαίως τα συνδυάζουμε με τα όσα κατά καιρούς διακινούνται σε κύκλους παρασκηνιακούς και έτσι προκύπτουν οι δικές μας προωθημένου περιεχομένου αναλύσεις.
 
Να λοιπόν τώρα ένα θέμα, το οποίο – όπως μας ειπώθηκε από τους μηχανισμούς που κινούνται στο... ημίφως (!) – μπορούμε και πρέπει να προβάλλουμε και το οποίο σχετίζεται αθέλητα με όλα τα παραπάνω, δηλ. με τις περίφημες σάλπιγγες (ή και με τις φιάλες) της Αποκάλυψης, αλλά και με τα όσα φοβερά και τρομερά ετοιμάζονται από κάποιους συγκεκριμένους κύκλους να λάβουν χώρα στο πέριξ της Γης διάστημα («και εγένετο πόλεμος εν τω ουρανώ»!), όπως άλλωστε έχει εδώ και αιώνες αναφέρει η θρησκευτική μας παράδοση...
Το εκπληκτικό είναι ότι αυτά που αποφασίσαμε να βγάλουμε σήμερα στη φόρα σχετίζονται με τη δική μας περιοχή, με τις γεωπολιτικές εξελίξεις σ’ αυτή, αλλά και με το ίδιο το επίκεντρο του ελληνισμού! Και εξηγούμεθα στις παραγράφους που ακολουθούν.
 
Εδώ και αρκετούς μήνες, σε ειδικά κείμενά μας που δημοσιεύτηκαν στην «Ε.Ω.», αναφερθήκαμε (μερικές φορές και με διαφορετικές αφορμές) σε ένα πόρισμα της περιβόητης «απόκρυφης γεωπολιτικής» - έχουμε άλλες φορές αναλύσει τι εστί αυτή και όσοι παρακολουθούν τα σχετικά μας κείμενα γνωρίζουν περίπου τι εννοούμε – που κάνει λόγο για: επιστροφή των πλανητικών εξελίξεων στον τόπο από όπου ξεκίνησαν πριν από πάρα πολλούς αιώνες, όταν και το συμβολικό φίδι της σοφίας (ο «ουροβόρος όφις») θα κλείσει τον κύκλο του, «δαγκώνοντας» την ουρά του!
Ο κύκλος όμως αυτός θα κλείσει με τη σύγκρουση των αιώνων, που θα είναι τρομακτικά απίστευτη, και κωδικά αναφέρθηκε στην ίδια την Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη ως «Αρμαγεδδών»... Αλλά «Αρμαγεδδών» σημαίνει – όπως ξαναγράψαμε – «Γη [Αρ] των Μακεδόνων [Μα-γ-εδονία, όπου το τρίτο γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου αποδίδεται στα λατινικά ως “Ma-c-edonia”!]», οπότε με τρόπο απόκρυφο διαβάζει κανείς στο ιερό και τελευταίο βιβλίο της Αγίας Γραφής ότι η επερχόμενη φοβερή πλανητική σύγκρουση θα λάβει χώρα στη Μακεδονία!!!
Τι είναι όμως ακριβώς αυτή η Μακεδονία, μία λέξη μυστικιστική και με πολλές παράλληλες διαστάσεις, γι’ αυτό και δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαία η διαμάχη του ονόματος με τα Σκόπια (!); Κατά τη μεθοδολογία της «απόκρυφης γεωπολιτικής» η Μακεδονία είχε ως επίκεντρό της στην πανάρχαια περίοδο εξέλιξης του ελληνισμού και του πλανήτη τη σημερινή περιοχή της Νότιας Αλβανίας-Βορείου Ηπείρου, με επίκεντρο την... πρώτη Δωδώνη (!), η οποία και βρισκόταν εκεί!...
Το πρότυπο δηλ. μαντείο-κέντρο του θεϊκής υφής συμπαντικού ελληνισμού, που αργότερα – λόγω βασικά της περιβόητης καθόδου των Δωριέων – μεταφέρθηκε (όπως συμβαίνει συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις) λίγο πιο νότια, εκεί όπου τα ερείπια του βρίσκονται ακόμη και σήμερα.
Αλλά και «Μακε-δών» ταυτίζεται με το «Δω-δών-η), εφόσον περικλείεται μέσα στις δύο λέξεις η ιερή λέξη – απίθανων μαθηματικών συνειρμών – «δων» (ουσιαστικά ο Δίας-Ζευς, άρα το σύμπαν-ιστορική νομοτέλεια). Επίσης, Δωδώνη, δεν είναι ετυμολογικά παρά «η δεύτερη (ή διπλή) Δώνη», με τεχνητό διπλασιασμό της πρώτης συλλαβής της ως άνω λέξης... Μεγάλα μυστικά πράγματι κρύβει η ετυμολογία των πανάρχαιων λέξεων της ελληνικής!

Αλλά, αποκαλύπτουμε σήμερα εδώ την πληροφορία από τα βαθιά «άδυτα των αδύτων» της μυητικής γεωπολιτικής διαδικασίας ανωτάτου επιπέδου και προηγμένου νου, ότι οι Δωριείς οι οποίοι κατεδίωξαν από την πρώτη Δωδώνη τους αρχαίους-ιερούς Σελλούς (τους φύλακες δηλ. του υπέρτατου «μυστικού των μυστικών» όλων των εποχών...) δεν υπήρξαν – σε απόκρυφα συμβολικό πεδίο – παρά οι «θρυλικοί» Δέρος!!! [Δωριείς = αναγραμματισμός του Δέρος].
Και μόνο κατόπιν οι Σελλοί ίδρυσαν τη δεύτερη – τη σημερινή γνωστή μας ως τουριστικό αξιοθέατο – Δωδώνη, νοτίως των σημερινών Ιωαννίνων, ως ανάμνηση της παλιάς και αυθεντικής Δωδώνης, του κέντρου δηλ. του πανελληνισμού, που βρίσκεται... κάπου στη σημερινή Δρόπολη! [τυχαίο άραγε ότι και ο Πατροκοσμάς εκεί βασικά έδρασε, αλλά και συνεχώς για τη Δρόπολη μιλούσε, σχετικά με τα απίστευτα γεγονότα που θα συμβούν στον Γ΄ - θερμοπυρηνικό – παγκόσμιο πόλεμο;].

Πρόκειται βέβαια για θέμα τεράστιο σε βάθος και σημασία, το οποίο και ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ στην επερχόμενη πλανητική σύγκρουση! Εδώ μόνο να σημειώσουμε ότι η σημερινή Δρόπολη (που είναι σύντμηση του Δερόπολη, δηλ. πόλη των... Δέρος!) κατακτήθηκε όντως από τους Δωριείς-Δέρος, που έδωσαν και την ονομασία που φέρει έως και σήμερα η αλβανική αυτή επαρχία με επίκεντρο το Αργυρόκαστρο!...
Να γιατί λοιπόν η περιοχή αυτή έχει απίστευτη αξία για το μέλλον του ελληνισμού και τις πλανητικές εξελίξεις! Πρέπει να πούμε επίσης ότι προηγουμένως η ίδια αυτή γεωγραφική επικράτεια (η μυστικιστική Μακεδονία) ονομαζόταν Ελλοπία, δηλ. το βασίλειο των Σελλών, ή Ελλάς, από όπου και προέρχεται η ονομασία ολόκληρης της πατρίδας μας, η οποία βεβαίως δεν εξαντλείται στα σημερινά στενά κρατικά της όρια, παρά έχει ευρύτερο πνευματικό χαρακτήρα...
Στις διάφορες δε παραδόσεις του κόσμου μας οι (υποχθόνιοι;) Δέρος, που έχουν και άλλα ονόματα, πιστεύεται ότι... προήλθαν από το εσωτερικό του πλανήτη μας (!), μες στο οποίο δεσπόζει βεβαίως το ημίφως του εσωτερικού ήλιου, δηλ. του πυρήνα της Γης. Άρα η κάθοδος των Δωριέων δεν ήταν παρά η «άνοδος των Δέρος» στην επιφάνεια του πλανήτη!
 
Αν και τα παραπάνω ηχούν ως πολύ προωθημένα, σχεδόν ριζοσπαστικά για τον σύγχρονο άνθρωπο, εμείς αποφασίσαμε να τα παραθέσουμε, χωρίς βεβαίως να εξαντλούμε το ζήτημα, αφού... «κρατάμε κι άλλους άσους στο μανίκι μας»! Και καταλήγουμε για σήμερα με την εξής ερμηνεία, η οποία έχει να κάνει με την Αποκάλυψη του Ιωάννη και αφορά τους περίφημους ορισμούς «Γωγ» και «Μαγώγ», για τους οποίους κάνει λόγο το ιερό εκείνο βιβλίο και που επιδέχονται πολλών ερμηνειών.
Έχουν ειπωθεί πολλά γι’ αυτό το θέμα, αλλά οριστική λύση δεν έχει βρεθεί και ΟΥΤΕ πρόκειται να βρεθεί μέχρι τη Μεγάλη Μέρα! Όμως, σύμφωνα με την «απόκρυφη γεωπολιτική», οι πολυδιάστατοι αυτοί όροι (που έχουν πολλές και παράλληλες εξηγήσεις, όπως και όλη η Αποκάλυψη του Ιωάννη, κάτι που συμβαίνει εξάλλου ΚΑΙ με τα ομηρικά έπη της Ιλιάδας και της Οδύσσειας!) προσδιορίζουν τη γεωπολιτική πραγματικότητα στη «Μακεδονία» (δηλ. στα Βαλκάνια) λίγο πριν από τον κατά Πατροκοσμά γενικό πόλεμο: Γωγ είναι ο «αγωγός» και Μαγώγ... ο «μη αγωγός»!!!
 
Όμως όλοι ξέρουμε ότι στο απίστευτο ενεργειακό παιχνίδι της εποχής μας στην περιοχή μας, το οποίο και κρίνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, όντως υπάρχει ο Γωγ, δηλ. ο αγωγός που έγινε (Μπουργκάς-Δυρράχιο), αλλά και ο Μαγώγ, άρα ο «μη αγωγός», αυτός που ποτέ δεν κατασκευάστηκε και, όπως εμείς έγκαιρα είπαμε στην τηλεόραση, ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να κατασκευαστεί! Και βεβαίως, αγωγοί πετρελαίου (σε έναν ιδιότυπο σημερινό «δρόμο του μεταξιού» στην Ευρασία) συνεπάγονται και άλλες παράλληλες δομές, όπως οδικές αρτηρίες κατά μήκος των αγωγών κτλ.
 
Γωγ και Μαγώγ λοιπόν! Μέσω της... Δρόπολης, που γίνεται και πάλι το επίκεντρο των εξελίξεων!... Μετά από αιώνες... Και αφού φυσικά η περιοχή επανακατελήφθη ύστερα από το ελληνικό στοιχείο, που πέταξε έξω τους Δέρος-απογόνους Χαζάρων κτλ., για να επανέλθουν όμως έπειτα εκείνοι υπό το προσωπείο των Αλβανών (που έφεραν και την ονομασία του παλιού χαζαρικού βασιλείου της Αλβανίας στην Υπερκαυκασία), αλλά και των Κοσοβάρων!!!
Οι οποίοι, όλοι αυτοί μαζί και ενωμένοι, προσπαθούν τώρα για μια ακόμα φορά, την οριστική, να αφελληνίσουν τον εν λόγω ιερό τόπο!... Δεν θα προλάβουν όμως, διότι – σύμφωνα με την ιστορική νομοτέλεια – θα επέμβει την κρίσιμη στιγμή εκείνος ο «Άγνωστος», ο αστάθμητος παράγοντας, που θα αιφνιδιάσει τους πάντες και θα κλείσει τον κύκλο του «ουροβόρου όφι» της θεοσοφίας, κόβοντας – και ΟΧΙ λύνοντας – ως νέος Μεγαλέξανδρος τον γόρδιο δεσμό που κρατάει δεμένο τον γίγαντα της Ρωμηοσύνης!

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
πηγή: elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: