Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

O AΠΟΚΟΣΜΟΣ ΗΧΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ. ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ο απόκοσμος ήχος ακούστηκε και στην Μαλαισία!!!  Συγκεκριμένα στη "ΚΟΤΑ SAMARAHAN" τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης και 12ης Ιανουαρίου. Κάποιοι (ποιοί άραγε...) διοχετεύουν πληροφορίες πως οι ήχοι προερχόντουσαν από ένα εργοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή.  Εμείς μόνο από αυτό καταλαβαίνουμε πως υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης αφού δεν είναι το μοναδικό συμβάν. 
Σας παραθέτουμε μερικές από τις δεκάδες μαρτυρίες που έχουν εντελώς διαφορετική άποψη.
  • Ένας δάσκαλος ο Mohd Ferdauz Jemain, που ζει στην Kampung Meranek, ήταν ένας από αυτούς που άκουσαν τον απόκοσμο ήχο στις 11 Ιανουαρίου. "Ήταν περίπου 2 τα ξημερώματα όταν με ξύπνησε ένας περίεργος ήχος. Ήταν δυνατός σαν βρυχηθμός παρόμοιος με ροχαλητό ανθρώπου.  Αμέσως σηκώθηκα από το κρεβάτι και βγήκα έξω από το σπίτι μου να δω τι συμβαίνει.  Το αίσθημα ήταν ανατριχιαστικό.. Δεν μπορούσα να διαπιστώσω από που προερχόταν αυτός ο ήχος.. ήταν σαν να έρχεται κάτι από τον ουρανό! Φοβισμένος αμέσως μπήκα μέσα στο σπίτι και έμεινα ξάγρυπνος μέχρι την αυγή.  Αν δεν κάνω λάθος ο ήχος έγινε ακόμα πιο αισθητός στις 5 πμ.


Για να αποδείξει ότι δεν κατασκεύασε την ιστορία ο δάσκαλος κατέγραψε τον ήχο με το κινητό του τηλέφωνο, και το έδωσε ως διαπιστευτήριο στην εφημερίδα thesundaypost.
Το ρεπορτάζ αυτό δημιούργησε έντονο ενδιαφέρον στους κατοίκους και έγινε αντικείμενο συζήτησης. Και φυσικά αφού έγινε ευρέως γνωστό νέες μαρτυρίες προέκυψαν σε γειτονικά χωριά, Meranek, Pinang, Sindang, Tambirat και Desa επιβεβαιώνοντας την αρχική καταγραφή.
Όπως γράψαμε πιο πάνω αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο απόκοσμος ήχος προερχόταν από ένα εργοστάσιο παραγωγής φοινικέλαιου στο Kampung και αυτό διότι επιμένουν να αποσιωπηθεί το γεγονός.  Ωστόσο υπάρχει η μαρτυρία του Harith Amin εργάτης που δούλεψε πρόσφατα εκεί καταρρίπτοντας την συγκεκριμένη έκδοση. 

  • "Το εργοστάσιο βρίσκεται εκεί τα τελευταία 8 χρόνια και είμαι πολύ σίγουρο ότι ο ήχος αυτός δεν προήλθε από τα μηχανήματα που υπάρχουν εκεί. Επιπλέον δεν υπάρχουν πουθενά μηχανήματα επεξεργασίας που να παράγουν τέτοιον ήχο και μάλιστα να γίνεται αισθητός σε ακτίνα 8 χλμ.."


Ο Αmin επίσης κατέγραψε τον ήχο. Νωρίς το πρωί πριν πάει στο σχολείο ο δάσκαλος Ferdauz  αποφάσισε να ελέγξει αν ο ήχος προερχόταν από το εργοστάσιο. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν αρνητικό. Δώστε λίγο βάση τώρα γιατί αρχίζει το ωραίο: 
O Ferdauz παρατήρησε κάτι περίεργο το πρωινό της 12ης Ιανουαρίου στον ουρανό.  
  • "Τα σύννεφα φαίνονται να βρίσκονται σε ευθείες γραμμές και μάλιστα σε στοίχιση ομοιόμορφα.  Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο ποτέ, αλλά πιστεύω πως θα υπάρχει επιστημονική εξήγηση γι'αυτό.  Νωρίτερα  την ίδια μέρα στην γειτονική Ινδονησία έγινε σεισμός μεγέθους 7.3 της κλίμακας Ρίχτερ, δεν ξέρω αν τα περιστατικά σχετίζονται μεταξύ τους".



Στο μεταξύ στο Kampunk Meranek υπάρχει και ένα άλλο πρόσωπο που άκουσε τον απόκοσμο ήχο.  Ο πρόεδρος της πόλης Mahmud Pawi μαζί με την οικογένεια του έγιναν μάρτυρες αυτού του παράξενου συμβάντος.
  • "Όταν ξύπνησα το πρωί της 11ης Ιανουαρίου είχα ανατριχιάσει ακούγοντας και μόνο αυτούς τους ήχους. Ξύπνησα αμέσως όλη την οικογένεια μου και βγήκαμε στη βεράντα προσπαθώντας να καταλάβουμε τι ήταν και από που, προερχόταν.. Ελπίζουμε κάποιος να μας εξηγήσει τι συμβαίνει.."
Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με ανθρώπους που έζησαν την εμπειρία αυτή και από μέχρι στιγμής στοιχεία τα πράγματα είναι συνταρακτικά. Πρόκειται για πραγματικό γεγονός που εξελίσσεται το καιρό που ζούμε!   Θα δημοσιεύσουμε τις εμπειρίες τους και τα στοιχεία.  ΠΡΟΣΕΧΩΣ στο blog μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: