Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

BOB LAZAR: ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 51 ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ!!! (VIDEO)

Αποτέλεσμα εικόνας για Joe rogan experience bob lazarΓεια σας φίλοι και φίλες, πάει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που έγραψα κάτι στο blog. Δυστυχώς και Ευτυχώς πολλές υποχρεώσεις. Ελπίζω να αρχίσω να γράφω συχνότερα.

Στο JOE ROGAN RXPERIENCE SHOW έδωσαν συνέντευξη ο BOB LAZAR με τον JEREMY CORBELL σσ. ο τελευταίος είναι ο δημιουργός του ντοκυμαντερ AREA 51 and Flying Saucers  στο netflix. Προσωπικά μου άρεσε και η προσέγγιση επάνω στο θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρή.
Λοιπόν, μεταξύ άλλων που αναφέρονται στο show αναφέρεται κάποια στιγμή ότι τα σκάφη που εργαζόντουσαν στην περιοχή 51 ήταν από αρχαιολογικές ανασκαφές!!! Αυτό σημαίνει πως προφανώς οι εξωγήινοι είχαν...

άμεση επίδραση στο παρελθόν ίσως και στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους στην πορεία κλπ... Δεν είναι τυχαίο πως πολλά από τα άρθρα που έχω ανεβάσει αφορούν αρχαιολογικά ευρήματα και μάλιστα κάποια απ'αυτά υπάρχουν και σε άλλους πλανήτες όπως το Φεγγάρι ο Άρης η Αφροδίτη... Μπορείτε να δείτε πολλά στο μενού.
Ο Bob Lazar αναφέρει επίσης, ότι σύμφωνα με τις ενημερώσεις που τους έκαναν  όταν εργαζόταν στην απόρρητη περιοχή οι δίσκοι ήταν από τον αστερισμό ZETA RETICULLI. Ο γνωστός αστερισμός από την υπόθεση απαγωγής του ζευγαριού την δεκαετία του 60. Betty and Barney Hill.  Ένα πολύ ωραίο βιβλίο του αείμνηστου Stanton T Friedman.  Ο τίτλος : "aptured! The Betty and Barney Hill UFO Experience: The True Story of the World's First Documented Alien Abduction" Περιγράφει την απαγωγή του ζευγαριού και συνομιλία με τα ευφυή όντα μέσα στον ιπτάμενο δίσκο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: