Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΑ UFO HOT SPOTS ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!

1. Warminster, Wiltshire, U.K. Η πόλη Warminster, της όμορφης κομητείας του Wiltshire στην Αγγλία, είναι ο πιο συχνός προορισμός των λάτρεις των ufo κάθε καλοκαίρι σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι παρατηρητές ufo (από τη δεκαετία του 60’) συγκεντρώνονται επάνω στον κοντινό λόφο Cradle με την πεποίθηση ότι μπορούν να πιάσουν σήμα εξωγήινων διαστημόπλοιων και να φωτογραφήσουν διερχόμενα ufo, ενώ οι λάτρεις των αγρογλυφικών να περπατήσουν μέσα σε αυτά και να αποκρυπτογραφήσουν τα μηνύματα τους.


2. Nevada Highway 375, USA. Η εθνική οδός με τις περισσότερες θεάσεις αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων, είναι η Λεοφόρος Nevada Highway 375, και αυτό γιατί είναι η πλησιέστερη στη μυστική αεροπορική βάση των ΗΠΑ της περιοχής, που είναι παγκοσμίως γνωστή ως περιοχή 51. Μέσω αυτής της λεωφόρου αλλά και κατά μήκος της εθνικής οδού 95, οι παράτολμοι κυνηγοί ufo κάθε χρόνο προσπαθούν να πλησιάσουν με κάθε τρόπο την μυστική βάση όπου ο στρατός κάνει δοκιμές νέων πειραματικών αεροσκαφών, πιθανότατα εξωγήινης τεχνολογίας. Η περιοχή φυλάσσεται τόσο προσεκτικά που ελάχιστοι κυνηγοί τα τελευταία χρόνια έχουν γυρίσει πίσω με τον φωτογραφικό τους εξοπλισμό και αξιόλογες φωτογραφίες. Πάντως, σίγουρα συμβαίνει κάτι ύποπτο εκεί αφού η Νεβάδα (γενικότερα) έχει τις περισσότερες θεάσεις ufo παγκοσμίως!



3. Chile's UFO Trail. Από το 1990, στην κεντρική περιοχή της Χιλής, μέσα στα βουνά των Άνδεων, έχουν καταγραφεί τόσες πολλές θεάσεις ufo που η πόλη του Sam Clemente άνοιξε ένα ‘’μονοπάτι ufo" 19 μιλίων για τους επισκέπτες της. Κατά μήκος του μονοπατιού, οι τουρίστες και οι κυνηγοί ufo, μπορούν να βρουν πολλά στοιχεία που μαρτυρούν εμφανίσεις ufo στη περιοχή, σχετικά εστιατόρια, κάμπινγκ, ξενώνες και καμπίνες. Η τουριστική υπηρεσία της χώρας, υποστηρίζει την πρωτοβουλία αλλά δεν υπόσχεται ότι ο επισκέπτης που θα πάει στο San Clemente, θα δει ένα ufo.


4. Wycliffe Well, Australia.Το Wycliffe Well βρίσκεται στην Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας και αν ταξιδέψετε εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να μην δείτε ένα παράξενο ιπτάμενο αντικείμενο, όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα του Wycliffe Well, Holiday Park. Η περιοχή από το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο είναι διάσημος προορισμός ufo και… ποικιλίας μπύρας! Οι πιο παράτολμοι που θα ταξιδέψετε στην Αυστραλία, μην ξεχάσετε να εξερευνήσετε την περιοχή της βάσης Pine Gap, που λέγεται ότι υπάρχει μια υπόγεια αμερικανο-εξωγήινη βάση.


5. New Mexico, United States. Από τότε που ένας ιπτάμενος δίσκος συνετρίβη στο Roswell το 1947, οι άνθρωποι έχουν δει ufo σε όλο το Νέο Μεξικό! Διάσημος προορισμός κυνηγών ufo είναι η οδός ταχείας κυκλοφορίας 40 μεταξύ Albuquerque και Flagstaff στην Αριζόνα. Στο Roswell μπορείτε να κάνετε μια ιστορική αναδρομή, να δείτε την τοποθεσία της συντριβής, όπως να βρείτε πληροφορίες φωτογραφίες και διάφορα σουβενίρ. Επίσης, μην χάσετε το Roswell UFO Festival που γίνεται εκεί κάθε χρόνο την 1-4 Ιουλίου. Αλλά, εάν θέλετε να ερευνήσετε κάτι πιο νέο και πιο επικίνδυνο μεταβείτε στο Dulce, που υπάρχουν πληροφορίες για το μυστικό κέντρο Archuleta Mesa, όπου λέγεται ότι οι εξωγήινοι κάνουν γενετικά πειράματα σε συνεργασία με επιστήμονες των μυστικών υπηρεσιών.





6. Mexico City. Στις 11 Ιουλίου 1991, μέσα σε μια ηλιακή έκλειψη αρκετοί κάτοικοι του Μεξικού, είχαν δει ένα παράξενο σκάφος να αιωρείται. Η θέαση αυτή χαρακτηρίστηκε σαν μια από τις μεγαλύτερες μαζικές θεάσεις UFO στην ιστορία. Από τότε πολλοί άρχισαν να αποκαλύπτουν προηγούμενες εμπειρίες τους με ufo, ενώ συνέχεια αποκαλύπτονταν νέες εμφανίσεις. Το 2005, είχαμε την μεγαλύτερη παρατήρηση στη πόλη όταν χιλιάδες άνθρωποι είχαν δει πάνω από 100 φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό. Σήμερα, το Μεξικό κατέχει την Πέμπτη θέση παγκοσμίως σε καταγραφές ufo.





7.Κύπρος. Στη Κύπρο, το έντονο ενδιαφέρον για τις εμφανίσεις ufo πρωτοξεκίνησε το 2008 όταν η Cyprus Mail είχε αποκαλύψει ένα περιστατικό του 1973 όπου μία ομάδα στρατιωτών είχε ισχυριστεί ότι είχε δει ένα εξωγήινο σκάφος να εκρηγνείεται στην οροσειρά Τρόοδος. Οι αναφορά της Cyprus Mail και οι επερχόμενες θεάσεις έκαναν το νησί διάσημο καλοκαιρινό προορισμό κυνηγών ufo και τουριστικά γραφεία εκμεταλλεύονται το φαινόμενο για διαφημιστικούς λόγους, έως σήμερα. Αν και τα περισσότερα ufo στη Κύπρο αποδεικνύονται κινέζικοι φανοί (μικρά αερόστατα με κερί), υπάρχουν και αρκετά περιστατικά που παραμένουν ανεξήγητα και τραβούν κάθε χρόνο τους λάτρεις των ufo στο νησί.



8. Stephenville, Texas. Από τον Ιανουάριο του 2008, όπου δεκάδες άτομα ανέφεραν κάτι να αιωρείται στον νυχτερινό ουρανό και η ιστορία έγινε διάσημη στην εκπομπή του Larry King στο CNN, το Stephenville στο Texas έγινε ένας διάσημος προορισμός παρατηρητών ufo . Επίσης η περιοχή είναι διάσημη για την τεράστια παραγωγή γάλακτος και τις αναφορές πολλών κατοίκων σε αστυνομικά τμήματα για απαγωγές και ακρωτηριασμούς ταύρων και αγελάδων από άγνωστα ιπτάμενα αεροσκάφη (όπως και σε πολλές άλλες περιοχές του Τέξας).



9. Bonnybridge, Scotland.Από το 1992, η μικρή πόλη του Bonnybridge έχει ένα ασυνήθιστα υψηλό αριθμό εμφανίσεων ufo (300 εμφανίσεις το χρόνο, όπως αναφέρει η κυβέρνηση της Σκωτίας). Στην πραγματικότητα, στο Bonnybridge βρίσκεται αυτό που αρκετοί λάτρεις ufo αποκαλούν "Το τρίγωνο του Falkirk", μια χερσαία περιοχή μεταξύ των πόλεων Stirling, Fife και τις εξωτερικές γειτονιές του Εδιμβούργου, όπου έχουμε μεγάλη δραστηριότητα αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων τον ουρανό.



10. Όλυμπος, Ελλάδα. Το βουνό των 12 Θεών, από το 2005 άρχισε να απασχολεί έντονα τους λάτρεις των ufo, αφού η έντονη δραστηριότητα ιπτάμενων αντικειμένων στη περιοχή, μαρτυρά υπόγειες βάσεις μέσα σε ‘’κούφια’’ σημεία του βουνού. Καυτό σημείο για έρευνα, η ομιχλώδη περιοχή στα ‘’Καζάνια’’ και καυτά σημεία για παρατήρηση το βράδυ, τα χωριά κάτω από τα Πιέρια Όρη. Αν και κάποιοι αποδίδουν τις εμφανίσεις σε απόρρητα δισκοειδή σκάφη της ΕΑΒ, ομάδες μελετητών από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το βουνό, ψάχνοντας για εξωγήινες βάσεις.
(Έρευνα: Harris Koutsiaftis)
source

Δεν υπάρχουν σχόλια: