Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Περισσότεροι παράξενοι ήχοι στον ουρανό πάνω από την Ισπανία, Νέα Γη, Ιρλανδία, Γερμανία, Βραζιλία, Αγγλία.

Περισσότεροι παράξενοι ήχοι στον ουρανό πάνω από την Ισπανία, Νέα Γη, Ιρλανδία, Γερμανία, Βραζιλία, Αγγλία.

Το άρθρο από το apocalypsejohn και με μπλε χρώμα τα δικά μου σχόλια.

worldjudge2012

Οι άνθρωποι έχουν τη μαγνητοσκόπηση «παράξενους ήχους» σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένων πολλών ψεύτικων βίντεο για να αποσπάσουν την προσοχή μας) και συνεχίζει ακόμα, αλλά τι είναι όλα αυτά; Πολλές προτάσεις περιλαμβάνουν το HAARP, τα UFO, Thunder και Spacequakes.



Σχόλιο worldjudge2012: Εμείς να συμπεριλάβουμε και το Blue Beam φυσικά.. Eνδιαφέρον άρθρο αλλά.. προσωπικά ΔΕΝ με πείθει ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο!



SPACEQUAKES;

Το spacequake είναι ένας σεισμός στο μαγνητικό πεδίο της Γης. Αυτό γίνεται πιο αισθητό στην τροχιά της Γης, αλλά δεν είναι αποκλειστικά από το διάστημα. Τα αποτελέσματα μπορεί να φτάσουν σε όλη τη διαδρομή προς την επιφάνεια της Γης.

Οι Magnetic αντηχήσεις έχουν ανιχνευθεί σε επίγειους σταθμούς σε όλο τον κόσμο, σαν σεισμική ανίχνευση ενός μεγάλου σεισμού», λέει ο κύριος ερευνητής Βασίλης Αγγελόπουλος του UCLA.

Είναι μια κατάλληλη αναλογία, επειδή "η συνολική ενέργεια σε ένα spacequake μπορεί να είναι ισάξια αυτής ενός μεγέθους 5 ή 6 Rixter σεισμό», σύμφωνα με τον Evgeny Panov της Space Research Institute στην Αυστρία.Ο Panov είναι ο πρώτος συγγραφέας ενός έγγραφου αναφοράς, με τα αποτελέσματα να δημοσιεύονται τον Απρίλιο του 2010 με θέμα των Geophysical Research Letters (GRL) ...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ







ΑNΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ;

Η  NASA έχει προειδοποίηση γι 'αυτό ... οι επιστημονικές εργασίες έχουν γραφτεί γι' αυτό ... οι γεωλόγοι έχουν δει τα ίχνη τους σε στρώματα πετρωμάτων και δείγματα πυρήνα πάγου ...

Ξεχάστε για την υπερθέρμανση του πλανήτη-τεχνητές ή φυσικές-αυτό που οδηγεί τα πλανητικά καιρικά φαινόμενα είναι το κλίμα και αυτό που οδηγεί το κλίμα είναι ο ήλιος η μαγνητόσφαιρα και η ηλεκτρομαγνητική αλληλεπίδραση τους με το δικό τους μαγνητικό πεδίο ενός πλανήτη.

Οι Super Ηλιακές Καταιγίδες έχουν φθάσει, μερικοί ερευνητές του κλίματος,με την παρακολούθηση της ραγδαίας μετατόπισης μαγνητικού πεδίου, προβλέπουν superstorms στο μέλλον, με ανέμους τόσο υψηλούς όσο 300 έως 400 μίλια/ώρα.






Ρωγμές στη μαγνητική ασπίδα της Γης. Πρόσφατα, όπως το μαγνητικό πεδίο μεταβάλλεται, η NASA έχει ανακαλύψει «ρωγμές» σε αυτό. Αυτό είναι ανησυχητικό, δεδομένου ότι επηρεάζει σημαντικά την ιονόσφαιρα, τροπόσφαιρα των ανέμων, και την υγρασία της ατμόσφαιρας ... Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ
 



ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ.



Σημείωση worldjudge2012: Στο 1ο βίντεο ο άνθρωπος που χείριζεται την κάμερα εστιάζει σε κάτι φωτεινό που βρίσκεται στον ουρανό. Προσέξτε το.  Επίσης ο συγκεκριμένος ήχος που ακούγεται στο 1ο και στο 4ο βίντεο, επιδρά στο ψυχολογικό και δημιουργεί έντονο στρες και συνθήκες πίεσης.  Τέτοιοι ήχοι χρησιμοποιούνται  σε εκπαίδευση Ειδικών Δυναμέων σε προχωρημένο στάδιο και έχουν ως στόχο να αποπροσανατολίσουν τους εκπαιδευόμενους καθώς και να τους δημιουργήσουν τα παραπάνω που ανέφερα. Περισσότερα σε δικό μου άρθρο.









Δεν υπάρχουν σχόλια: