Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Οι πυροσβεστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ προετοιμάζονται για μία εξωγήινη επίθεση (μέσα από εγχειρίδιο που τους έχει δοθεί) VIDEO


Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ παίρνει εμφανή σοβαρά μέτρα σε όλους τους πυροσβεστικούς σταθμούς της χώρας που είναι εξοπλισμένοι, με το πρόγραμμα της "FEMA" και ονομάζεται Οδηγός για τους Αξιωματικούς Πυροσβεστικού σώματος για έλεγχο των φυσικών καταστροφών και περιέχει ένα πλήρες κεφάλαιο (φυσικά θα ήταν το κεφάλαιο 13) που ονομάζεται επίθεση του εχθρού και UFO.  Αυτό το κεφάλαιο μας περιγράφει λεπτομερώς το ρόλο του Πυροσβεστικού Σώματος, στην περίπτωση που τα UFO φθάνουν στις τοπικές κοινότητες τους.


Το βιβλίο λέει ότι οι πυροσβέστες και η επαφή τους μέσω ασυρμάτου με άλλους θα μπορούσε να χαθεί και να προκύψει μηχανικό πρόβλημα με τα οχήματά τους που θα ήταν αναμενόμενο,και ακόμα ότι τα φώτα της πόλης και οι γεννήτριες θα μπορούσαν να είναι σε δυσλειτουργία. Οι πυροσβεστικές υπηρεσίες δικαιολογημένα διστάζουν να παραδεχτούν ότι χρησιμοποιούν το εγχειρίδιο για την εκπαίδευση, αλλά σχεδόν όλοι οι πυροσβεστικοί σταθμοί της χώρας έχουν το εγχειρίδιο και παραδέχονται ότι το έχουν χρησιμοποιήσει στις συνεχιζόμενες προπονήσεις τους. Οι πυροσβέστες πρέπει να αναλάβουν τη χειρότερη προετοιμασία για ειδικές καταστροφές που αναμένονται. Το εγχειρίδιο ασχολείται μόνο με την εχθρική πλευρά των εξωγήινων και δεν κάνει καμία πρόταση ή σχόλιο ότι «πρώτη επαφή» θα μπορούσε να είναι φιλική ή από φιλικά όντα. Η έκθεση ειδήσεων του ABC περιγράφει τις λεπτομέρειες στο video που ακολουθεί.

Δεδομένου ότι οι θεάσεις UFO σε όλο τον κόσμο αυξάνονται, φαίνεται ότι FEMA και οι πυροσβεστικές υπηρεσίεςλαμβάνουν αυτήν την απειλή πολύ σοβαρά. Ενώ πολλές υπηρεσίες των πρώτων διασωστών μας φέρνουν στο φως την εισβολή των UFO ή να επιτεθούν δημοσίως,και μας λένε ότι αυτά που συμβαίνουν στο παρασκήνιο είναι ένα θέμα που γίνεται σοβαρή συζήτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: