Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΤΕΣΛΑ.


Τεχεράνη.

Το Ιράν κατηγόρησε επίσημα τις Ηνωμένες Πολιτείες για εκστρατεία ειδικού πολέμου κατά του Ιράν με όπλα του NikolaTesla, προκαλώντας τη χειρότερη ξηρασία των τελευταίων 40 ετών.
«Είμαστε καχύποπτοι για τη ξηρασία στο νότο», είπε ο Χασσάν Μουσαβί, διευθυντής της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Τουρισμού του Ιράν.
Ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε πέρυσι ότι η Δύση χρησιμοποιεί ειδικό εξοπλισμό για απομάκρυνση...

των σύννεφων βροχής σε σημαντικές χώρες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν.

Το Ιράν αντιμετωπίζει τη χειρότερη ξηρασία από το 1964, χρονιά που έφερε δεινά σε περισσότερους από 37 εκατομμύρια κατοίκους, όπως αναφέρει το ιρανικό πρακτορείο.
Η ξηρασία έχει ως αποτέλεσμα την πτώση της παραγωγής σίτου και άλλων καλλιεργειών. Ισχυρές θύελλες σκόνης, έχουν οδηγήσει σε ερημοποίηση του εδάφους, αναφέρει η Глас Српске, επικαλούμενη το IRNA.
πηγή: echedoros-a.gr

Σχόλιο worldjudge2012: Τελικά ο κόσμος το 'χει τούμπανο και οι εξουσιαστές κρυφό καμάρι. Να σας θυμίσω ότι δεν είναι μόνο οι Ιρανοί που κατηγορούν ευθέως τους αμερικανούς για χρήση υπερόπλων.  Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΖ σε συνέντευξη τύπου απευθυνόταν  προς αυτούς "Να πάψουν να παίζουν τους Θεούς" (περισσότερα ΕΔΩ).
Συμπέρασμα:   Τα κράτη (και το μακρύ χέρι των ΜΜΕ) που είναι στην επιρροή των ΗΠΑ αντιμετωπίζουν το HAARP ως φαντασία ή κάποιο σενάριο συνωμοσίας.  
Ενώ τα κράτη που είναι "ανταγωνιστικά" προς την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ αντιμετωπίζουν το HAARP ως υπαρκτό και επικίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: