Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Απίστευτα ανεξήγητα αντικείμενα δίπλα στον Ήλιο (VIDEO)



Ένα από τα βασικά βήματα σε όλες τις σοβαρές επιστημονικές μελέτες είναι να παρατηρήσουμε τα"πρότυπα" συμπεριφοράς. Η κοινότητα της ουφολογίας εξετάζει τα σχήματα των UFO που παρουσιάζονται σε σχήμα τριγωνικό, στη συνέχεια σε σχήμα ντόνατ,και φαίνεται ότι παρουσιάζονται τα ίδια σχήματα με ένα επαναλαμβανόμενο τρόπο για το 2012.


Όλοι οι τύποι, τα σχήματα και τα μεγέθη των UFO που έχουμε δει σε σε video και τεκμηριώνονται στους ουρανούς μας, είναι επαναλαμβανόμενα. Το τελευταίο video είναι με ένα « σχήματος ντόνατ UFO».





Αυτό το UFO πιάστηκε σε βίντεο στον ουρανό πάνω από το Southern New Hampshire. Το αντικείμενο κινήθηκε για περίπου 3 λεπτά πριν εξαφανιστεί ξαφνικά. Αυτό το UFO φαίνεται σε μπλε χρώμα, αλλά μπορεί περιστασιακά να αλλάξει σε ένα πορτοκαλί ή κίτρινο χρώμα.


Αυτό το είδος των UFO έχει αναφερθεί ως ένα σχήματος ντόνατ  UFO και η εμφάνισή του είναι πιο συχνή τους τελευταίους μήνες. 


Το περιστατικό Tether είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αμφιλεγόμενα βίντεο UFO που έχουν ληφθεί ποτέ (από τη NASA) και ήταν η πρώτη σημαντική ταινία που παρουσιάζει πολλαπλά "σχήματος ντόνατ UFO. Φαίνεται ότι τα UFO στην ταινία πρόσδεσης της Nasa χρησιμοποιούν κάποιο είδος πύλης που φαίνονται να εξαφανίζονται και να εμφανίζονται από το πουθενά. 


Τους τελευταίους μήνες υπήρξαν αρκετά video UFO σχήματος ντόνατ γύρω από τον Ήλιο. Η συμβατική σοφία είναι ότι αυτά τα UFO παίρνουν την ενέργεια τους από την ενέργεια του Ήλιου.


Και να θυμάστε ότι συμπτώσεις που επαναλαμβάνονται παύουν να είναι συμπτώσεις.  


Μπορείτε να δείτε τα τρία video παρακάτω,που όλα φέρουν το ίδιο σχήμα UFO:
1)UFO σχήματος ντόνατ,γυρίστηκε στο Νιου Χαμσάιρ 16 Ιουλίου του 2012 
2) Το video πρόσδεσης της NASA, 
3) UFO κοντά στον Ήλιο. 





πηγή