Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO ΣΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ! Το τράβηξαν τα laser; Και όμως ο συγκεκριμένος τύπος μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν!

Στις 5 Ιουλίου έγιναν τα εγκαίνια του ουρανοξύστη "THE SHARD" στο Λονδίνο.  Στήθηκε μια φαντασμαγορική φιέστα με εκατομμύρια φώτα led και δεκάδες laser δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα φερόμενη απ'το μέλλον.  Το θέμα φυσικά δεν είναι να σας δείξουμε στο βίντεο την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι τεχνικοί, αλλά να επισημάνουμε αυτό που η ευρεία μάζα δεν μπορεί να αντιληφθεί..
Μεταξύ των laser κάποια στιγμή  διακρίνονται κάτι περίεργα (όχι για εμάς) αντικείμενα, που σαφέστατα παραπέμπουν σε UFO.   Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν υπήρχε η δυνατότητα να καταλάβει ο οποιοσδήποτε κάτι, αλλά τα βίντεο που έχουν τραβηχτεί με κάμερες υψηλής ταχύτητας αποτυπώνουν με ακρίβεια την ύπαρξη τους.




Επικοινώνησα με τον φίλο μου EriGia007 που έφτιαξε και το βίντεο και του επισήμανα κάτι επιπλέον.  Ο συγκεκριμένος τύπος UFO έχει εμφανιστεί ξανά στο παρελθόν και μάλιστα είχε δημιουργήσει τεράστια προβλήματα, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν δεκάδες πτήσεις και να διακοπεί η λειτουργία ενός  διεθνούς αεροδρομίου για ώρες.  


Αν δεν καταλάβατε ακόμα, είναι το UFO που εμφανίστηκε στις 7 Ιουλίου στην πόλη Hangzhou στην Κίνα.  Τώρα δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι που εμφανίζεται ΠΑΛΙ τον μήνα ΙΟΥΛΙΟ.. όπως και το 2010!  Δείτε ολόκληρο το άρθρο από κάτω και εκπλαγείτε με την ομοιότητα τους! 


ΥΠΟΘΕΣΗ UFO ΚΙΝΑ