Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Τελικά είναι UFO αυτό που φαίνεται;;; Απάντηση:

Ένα από τα άρθρα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν αυτό με το περίεργο αντικείμενο που καταγράφεται μέσα από ένα παράθυρο του ISS.  Στο βίντεο διακρίνεται ο ISS στα αριστερά της οθόνης και η εικόνα μεταδίδεται μέσω κάμερας ζωντανά στο κανάλι της NASA.  Να αναφέρουμε ότι υπάρχουν δεκάδες κάμερες τοποθετημένες επάνω στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και φυσικά η επιλογή των πλάνων εξαρτάται από "σκηνοθέτη".  Κανονικό reality δηλαδή.  Φυσικά όποτε δεν είναι κάτι αρεστό το πλάνο αλλάζει, ή όλως παραδόξως η επικοινωνία χάνεται... Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.

Κάποιος ufohunter ενώ παρακολουθούσε πλάνα απ΄τον ISS ζωντανά διέκρινε κάτι στο βάθος της εικόνας.  Πήρε την κάμερα του και το κατέγραψε ζωντανά.  Διακρίνεται πολύ καθαρά ένα αντικείμενο μαύρο περίεργου σχήματος, ενώ η κατασκευή του δεν θυμίζει κάτι γνώριμο για τα δικά μας δεδομένα. Το μέγεθος του δεν μπορεί να υπολογιστεί όπως και η ταχύτητα του. Απλά δείχνει να έχει την ίδια πορεία που έχει και ο ISS. 
Δείτε το βίντεο: 


Κάποιοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για μυστικό στρατιωτικό δορυφόρο, ενώ άλλοι γράφουν πως πρόκειται για κάποιο άγνωστο σε εμάς σκάφος, που έχει στόχο να μας παρακολουθεί.  
Η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως πρόκειται για προϊόν εξαπάτησης.  Βασίζομαι αποκλειστικά σε μία λεπτομέρεια που ξέφυγε απ΄τον καλλιτέχνη.  Στην εισαγωγή του βίντεο λέει "Αυτό καταγράφηκε απ'την Ζωντανή μετάδοση της NASA" και ότι αυτό "καταγράφηκε απ'την κάμερα μου".  

Όταν αρχίζει να μεγεθύνει προς το άγνωστο σκάφος προσέξτε πως τα πάντα αρχίζουν να θολώνουν, η ευκρίνεια μειώνεται ενώ το μοναδικό αντικείμενο που όχι μόνο διατηρεί την ευκρίνεια του, αλλά την βελτιώνει επιπλέον, είναι το άγνωστο σκάφος! 

Και να φανταστείτε ότι η εικόνα που βλέπεται στο βίντεο προέρχεται από βιντεοκάμερα που είναι μπροστά στον υπολογιστή, να καταγράφει την εικόνα που στέλνει η NASA μέσω ISS και μεταδίδεται LIVE μέσω διαδικτύου!

Πρέπει να αγοράσω αυτή την κάμερα οπωσδήποτε!  Είναι σίγουρα της ίδιας εταιρείας που παρουσιάζονται σε ταινίες δράσης όπου με το πάτημα ενός κομβίου υπερβαίνουν την μεγέθυνση και καθαρίζουν την θολούρα απ'τα πρόσωπα  των υπόπτων...