Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

TO ΡΟΣΓΟΥΕΛ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Η περιοχή 51 το νέο βιβλίο της Annie Jacobsen, βασίζεται σε συνεντεύξεις με τους επιστήμονες και τους μηχανικούς που εργάστηκαν στην περιοχή 51 την κορυφαία μυστική βάση δοκιμών στην έρημο της Νεβάδα.
Απορρίπτει την περί εξωγήινων ιστορία και διατυπώνει τη θεωρία ότι ο Στάλιν εμπνεύστηκε από την διάσημη ραδιοφωνική αφήγηση από τον ηθοποιό Orson Wells του μυθιστορήματος του HG Wells ‘Πόλεμος των Κόσμων’, που προκάλεσε υστερία σε ολόκληρη την 
Αμερική, όταν μεταδόθηκε το 1938.








Σύμφωνα με το βιβλίο, η πλοκή άρχισε όταν η Σοβιετική Ένωση, στο τέλος του πολέμου, πήρε από την Γερμανία το πειραματικό αεροσκάφος ‘Horton Ho 229’  ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της γερμανικής αεροναυπηγικής, που κατασκευάστηκε στα τέλη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από τα αδέρφια Horten και έμελλε να αποτελέσει τον πρόδρομο του σύγχρονου βομβαρδιστικό Stealth B2.




Εδώ μπαίνει στην ιστορία ο Μένγκελε. Ο ναζιστής γιατρός, ο οποίος έκανε πειράματα με τους κρατούμενους στο Άουσβιτς και κατέφυγε στην Νότια Αμερική μετά τον πόλεμο. Υποτίθεται ότι στρατολογήθηκε για να δημιουργήσει ένα πλήρωμα του «τερατόμορφων - σε μέγεθος παιδιού αεροπόρων»  με αντάλλαγμα ένα εργαστήριο ευγονικής.
Το βιβλίο λέει ότι το αεροπλάνο ήταν γεμάτο με παιδιά «που έμοιαζαν με εξωγήινους», ηλικίας 12 ή 13 ετών, τα οποία ο Στάλιν ήθελε να προσγειωθούν στην Αμερική και να προκαλέσουν υστερία παρόμοια με την εκπομπή του 1938.  Όμως, το αεροπλάνο, που εξ' αποστάσεως το οδηγούσε ένα άλλο αεροσκάφος, συνετρίβη και οι Αμερικανοί αποσιώπησαν το περιστατικό.
Η πηγή της Jacobsen, ένας συνταξιούχος μηχανικός από την πρώην αμυντική εταιρία EG & G, η οποία χειρίστηκε τα περισσότερα ευαίσθητα σχέδια της κυβέρνησης των ΗΠΑ, είπε ότι τέθηκε στο σχέδιο Roswell στην ‘Περιοχή 51’ το 1978.


Η Jacobsen γράφει: «Βρήκαν πτώματα μαζί με τα συντρίμμια του σκάφους. Αυτά δεν ήταν εξωγήινοι. Ήταν ανθρώπινα ‘ινδικά χοιρίδια’. Ασυνήθιστα μικροί για πιλότοι, φαίνονταν σαν να είναι τα παιδιά. Κάθε ένα ήταν κάτω από πέντε πόδια ψηλό.
"Ήταν φρικτά παραμορφωμένα, αλλά το κάθε ένα έμοιαζε με το άλλο. Είχαν ασυνήθιστα μεγάλο κεφάλι και ανώμαλα διαμορφωμένα υπερμεγέθη μάτια. "
Δύο φέρεται, ότι βρέθηκαν «σε κωματώδη κατάσταση, αλλά ακόμα ζωντανά».
Οι μηχανικοί της EG & G είπαν ότι «η θέα των οργάνων ήταν μια συγκλονιστική και ενοχλητική εμπειρία".
Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη, το ότι εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ δήλωσε: Δεν έχω διαβάσει ακόμα αυτό το βιβλίο έτσι δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε κάποιο σχόλιο σχετικά με αυτό.


Σχόλιο worldjudge2012:  Τελικά το θέμα Ροσγουελ πουλάει και θα συνεχίζει να πουλάει.  Πλέον είναι κάτι σαν το ιερό δισκοπότηρο στον κύκλο της ουφολογίας.  Άλλοι θεωρούν υπαρκτό το συμβάν  και άλλοι το διαψεύδουν.  Το σίγουρο είναι πως όλοι γοητεύονται από την ιστορία του Ροσγουελ.  Εμείς σας προτείνουμε να διαβάσετε την πρόσφατη αποκάλυψη  που έγινε:









Δεν υπάρχουν σχόλια: