Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ;;;

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ότι υπάρχει σχέδιο με την ελλειπτική τροχιά ενός πλανήτη!  Μήπως αυτή η αναφορά μας μιλαει για τον Πλανήτη Χ ..για τον πλανήτη Νιμπιρου.  Δείτε το βίντεο και συνεχίστε πιο κάτω για να δείτε ακομα πιο πολλά μυστήρια στα Eλβετικά φράγκα και στα Ιρακινά δηνάρια!




























Άλλα υπάρχουν και άλλα στοιχεία στα ελβετικά φράγκα. Υπάρχουν σχέδια που δείχνουν ψηλόλιγνες ανθρωποειδής φιγούρες με μακριά λεπτά πρόσωπα , χαρακτηριστικά γνωστά από τα βιβλία και τις έρευνες  που είχαν οι Ανουνακι!!

Τι γνωρίζει η ελβετική Κυβέρνηση και δίνει αυτή την κωδικοποιημένη πληροφορία? Και γιατί το κάνει;


Από ότι εμείς γνωρίζουμε από έρευνες που δεν θεωρεί το κατεστημένο ως φερέγγυες  μέχρι σήμερα , οι Αννουνακι έδωσαν στους Μάγιας  το ημερολόγιο τους και στους αρχαίους βαβυλώνιους  την μέθοδο 
μέτρησης και κατανόησης του Ηλιακού συστήματος. 


Ακόμα λέγετε ότι έχτισαν τις μεγάλες πυραμίδες ως μια μέθοδο μέτρησης της αλλαγής και της μετατόπισης των πόλων με βάση μέτρησης μια παλαιότερη μετατόπιση!! 


Άραγε  είναι αυτά τα μόνα που γνωρίζουμε;   Η γνωρίζουμε κάποιο κομμάτι μόνο της αληθείας;


Άλλα υπάρχουν και άλλα στοιχεία στα ελβετικά φράγκα.  Υπάρχουν σχέδια που δείχνουν ψηλόλιγνες ανθρωποειδής φιγούρες με μακριά λεπτά πρόσωπα, χαρακτηριστικά γνωστά (από τα βιβλία και τις έρευνες)  που είχαν οι Ανουνακι!!










ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ  ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΔΗΝΑΡΙΟ






Nιμπιρου για τους βαβυλώνιους ήταν το σώμα του θεού Μαρντουκ!  Ο όρος Νιμπιρου έχει παρθεί από τις Σουμερικές πλάκες η οποίες γράφτηκαν πριν 5.000 χρόνια!

Ο ακριβής όρος Νιμπιρου σημαίνει "ο πλανήτης που διασταυρώνεται" και συνήθως το σύμβολο του ήταν είτε ένας σταυρός η διάφοροι φτερωτοί δίσκοι!

Ο Σουμερικός πολιτισμός αναπτύχθηκε στις εύφορες πεδιάδες ανάμεσα στους ποταμούς Τίγρη και Ευφράτη στη νοτιά πλευρά του σημερινού Ιρακ! 

Η πραγματική εικόνα του Marduk (Nibiru) είναι κρυμμένη σε μια σκιά στη αριστερή πλευρά του νομίσματος  του Ιράκ...  είναι εκεί κρυμμένο πολύ καιρό στην σκιά!! (για όσους καταλαβαίνουν περισσότερα).


Πιστεύουμε  ότι η σύνδεση της εικόνας του Marduk και η σύνδεση με τον  Nibiru (πλανήτης Χ)  που έγινε από το αρχαίους  βαβυλώνιους οπως  και το γεγονός ότι η εικόνα είναι κρυμμένη εκεί… στις σκιές στο 
Ιρακινό Δηνάριο, μπορεί να σημαίνει κάτι πολύ  περισσότερο από μια  σύμπτωση!

Μήπως τελικά μας έχουν προειδοποιήσει;

Μήπως υπάρχουν κάποιες μυστικές ομάδες που δεν μπορούν φανερά να μιλήσουν άλλα προσπαθούν να μας δώσουν σημάδια ώστε να τα κατανοήσουμε και να πάρουμε τα μέτρα μας;

Θα ήταν σωστό να σκεφτούμε οτι μπορεί μια κλειστή ομάδα κάποιον καλλιτεχνών, όπως των ανθρώπων που σχεδιάζουν τα νομίσματα να προσπαθεί μέσα από τα νομίσματα να μας πει κοιτάξτε και προστατευτείτε. 



Γιατί μέσα στην σκιά κρυμμένος ο Μαρντουκ;  


Είναι όπως ακριβώς μας πλησιάζει!!  Μέσα από την σκιά και ξαφνικά θα γίνει αντιληπτός!!

Τι γίνετε εάν οι κυβερνήσεις του κόσμου ξέρουν όλη την αλήθεια και ότι όπου να ναι είναι έτοιμο ένα καταστροφικό γεγονός να συμβεί;  



Δεν θα μπορούσαν ποτέ να πουν την αλήθεια μιας και θα υπήρχε τεράστια κοινωνική αναστάτωση, αναρχία κοκ... Με ποιο τρόπο θα αποφάσιζαν να  πληροφορήσουν για μια μεγάλη καταστροφή;  Μήπως με ένα κρυφό συμβολισμό ώστε να καταφέρουν αν επιβιώσουν μόνο όσοι ήταν ικανοί και ευφυείς να καταλάβουν;

Αν θυμηθώ και το βίντεο του Jesse Ventoyra που μιλάει ξεκάθαρα για το ότι "γνωρίζουν ότι θα πεθάνουν δισεκατομμύρια άλλα θέλουν  μόνο όσους έχουν "αντίληψη" να επιβιώσουν!






ΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΔΗΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΝΤΟΥΚ

ΠΗΓΗ:http://katohika.blogspot.com/2011/05/blog-post_297.html#more




Σχόλιο worldjudge2012:  Πόσο σύμπτωση είναι ότι ο Νιμπίρου εκτός από το όνομα του φέρει και το όνομα 10ος πλανήτης και βλέπουμε ότι βρίσκεται στο νόμισμα των 10 ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ!!! 


Ενώ στο ΙΡΑΚΙΝΟ νόμισμα των 25.000 ΔΗΝΑΡΙΩΝ δείχνει κάθε πόσες χιλιάδες χρόνια ολοκληρώνει ο πλανήτης  μας έναν κύκλο. Αυτό δηλαδή που είχαν προβλέψει οι Μάγια!  Στις 21-12-2012 συμπληρώνεται ο κύκλος της "Μεγάλης Μέτρησης". ΕΔΩ! 

Νομίζουμε καθόλου σύμπτωση..



Δεν υπάρχουν σχόλια: