Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΗΑΑRP: EΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΕΑ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;


Υπάρχουν στοιχεία ότι το HAARP έχει ανοίξει και πάλι.  Aυτή τη φορά στόχος του είναι η σεισμογενής περιοχή της Νέας Μαδρίτης  στις Η.Π.Α.  (Ιντιάνα, Ιλλινόις, Αρκάνσας, Κεντάκυ, Μισσούρι, ή Tennessee).







Αν υπάρχουν στον ουρανό λαμπερά σύννεφα, αυτά σηματοδοτούν ότι το HAARP έχει δραστηριοποιηθεί και η ενέργειά του κατευθύνεται μέσα από αυτά σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.
Υπάρχουν πλέον ισχυρά στοιχεία...
που προέρχονται από το μαγνητόμετρο επαγωγής HAARP που δείχνει πολλές διαφορετικές δέσμες που μεταδίδονται στην περιοχή, στο διαπασών.


Τα σήματα αυτά παρατηρήθηκαν στον σεισμό στην Αϊτή, όπου σαράντα ώρες αργότερα υπήρξε ένας καταστροφικός σεισμός. Οι ενδείξεις του επαγωγικού μαγνητόμετρου στην Ιαπωνία προέβλεψαν ένα ανησυχητικό μέλλον που επιβεβαιώθηκε πενήντα πέντε ώρες αργότερα:  Την πρόσφατη ιαπωνική καταστροφή.

Τώρα τα σήματα αυτά εμφανίζονται και πάλι, μόνο που τώρα υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά τα οποία βγαίνουν εκτός κλίμακας.  Ό,τι κι αν πρόκειται να συμβεί, αυτή τη φορά θα είναι κάτι πολύ μεγάλο.

Εάν αυτή η απόπειρα είναι επιτυχής, πολύ σύντομα θα δούμε ένα τεράστιο σεισμό, και είναι αυτονόητο ότι θα είναι στην σεισμογενή περιοχή της Νέας Μαδρίτης.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA: Federal Emergency Management Agency) διεξάγει επίσης μια μεγάλη άσκηση μίας εβδομάδας στη περιοχή της Νέας Μαδρίτης που θα προσομοιώνει έναν καταστροφικό σεισμό.
Ένα απόσπασμα από την ιστοσελίδα της FEMA αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η λειτουργική άσκηση NLE 11, η οποία θα δημιουργήσει ένα καταστροφικό σεισμό στην σεισμική ζώνη της Νέας Μαδρίτης, έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα κατά τόπους στα εθνικά περίχωρα της πρωτεύουσας και σε όλη την κεντρική ΗΠΑ.  Οι δραστηριότητες αυτές αποτελούν αντικείμενο άσκησης που σταθμίζονται προσεκτικά με τις σημερινές καταστροφικές πλημμύρες και ανεμοστρόβιλους τις οποίες η  FEMA και οι εταίροι της αντιμετώπισης, έκαναν προσαρμογές για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια αυτά, ανάλογα».

Λάβετε, επίσης, υπόψη ότι μόλις πριν την 9/11, η κυβέρνηση απλά έτυχε να  διεξάγει ασκήσεις προσομοίωσης για μια παρόμοια επίθεση (σεισμού) στην περιοχή.
Όλα τα σημάδια δείχνουν μια (σεισμικού τύπου) επίθεση στην Νέα Μαδρίτη κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια: