Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ; ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, όλοι περιμένουν την μεγάλη υπερδύναμη του πλανήτη  να δηλώσει πως δεχόμαστε επισκέψεις από ευφυείς πολιτισμούς.  Αυτό θα δώσει το πράσινο φως για περισσότερες αποκαλύψεις και από άλλες χώρες σε επίπεδο που ίσως δεν μπορούμε ακόμα να φανταστούμε...







Για πολλά χρόνια η έντυπη δημοσιογραφία και η λογοτεχνία  είχαν αναλάβει την γνωριμία με το άγνωστο..  Αργότερα τηλεοπτικές εκπομπές, σαπουνόπερες και ταινίες επιστημονικής φαντασίας συνέβαλαν και αυτές με την σειρά τους.
Πλέον καθημερινά σε ολόκληρο τον πλανήτη γίνονται αναφορές για άγνωστα αντικείμενα, ενώ τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ανέρχονται σε χιλιάδες..
Ήδη δημοσιεύονται σε επίσημες ιστοσελίδες υπηρεσιών (FBI-NSA-BRITISH MOD) αναφορές που σιγά σιγά κατά την άποψη μας διαμορφώνουν κλίμα.
 Η γνωστοποίηση αυτή είναι πιθανό να συνοδεύεται και με επίμαχο υλικό που θα αποδεικνύει την εγκυρότητα της, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι ο κανόνας.

 Αναρωτιόμαστε καμιά φορά αν είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε έναν τέτοιο ανατρεπτικό κλυδωνισμό ο οποίος θα συμβάλει καταλυτικά στην πορεία της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους. Αναρωτιόμαστε αν αυτή η γνωστοποίηση γίνει απρόοπτα  ή  κατόπιν εξαναγκασμού με σκοπιμότητα (Βlue Beam Project)
Οι επιστήμονες λένε πως οι άνθρωποι θα πρέπει να προετοιμαστούν για μια τέτοια επαφή.
Το μέλλον θα δείξει,  ίσως πολύ πιο σύντομα απ'ότι περιμένουμε..



video source ufotvofficial


worldjudge2012


Δεν υπάρχουν σχόλια: