Τρίτη 17 Μαΐου 2011

KATI ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ..ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ WINSCONSIN!

Την Παρασκευή γράψαμε για το περίεργο γεγονός που συνέβη στις 12 ΜΑΪΟΥ στο  Fort Worth που βρίσκεται στην πολιτεία του Texas . Για όσους δεν γνωρίζουν τι είχε συμβεί, καλό θα είναι πριν συνεχίσουν το άρθρο να διαβάσουν πρώτα την προηγούμενη ανάρτηση μας  με το περιστατικό ΕΔΩ.

Σήμερα βλέπουμε ένα  νέο ερασιτεχνικό βίντεο πανομοιότυπο  με το προηγούμενο συμβάν που έγινε ακριβώς την ίδια νύχτα.  Η μόνη διαφορά είναι η τοποθεσία, μια και αυτό συνέβη στο Fort Atkinson που βρίσκεται στην πολιτεία του Winscosin!






Λόγω της χαμηλής ποιότητας του βίντεο δεν καταλαβαίνουμε αν το φωτεινό αντικείμενο που φαίνεται είναι το φεγγάρι ή κάποιο άγνωστο αντικείμενο σαν εκείνα που εμφανίζονται στο άλλο βίντεο. Ωστόσο μαρτυρίες ανθρώπων είχαν αναφέρει άγνωστα φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό.

Παρακολουθήστε το βίντεο και την συνέχεια του άρθρου


Η δικαιολογία είναι η ίδια.  Ανατινάχθηκαν  οι μετασχηματιστές λόγω καιρικών φαινομένων..  Όποιος θέλει τρώει το παραμύθι περί καιρικών φαινομένων κλπ κλπ και μάλιστα υποτίθεται πως είναι σπάνιο συμβάν.

Πόσο κοντά είναι άραγε το Fort Worth με το Fort Atkinson;;;  Θα έπρεπε να είναι αρκετά κοντά..

Η απόσταση σε ευθεία γραμμή είναι 1.357,2 χιλιόμετρα και μεταξύ αυτών των δύο πόλεων δεν αναφέρθηκε παρόμοιο περιστατικό (ακόμα..).  Δηλαδή το φαινόμενο έπληξε το Fort Worth, κόπασε για πολλά χιλιόμετρα και στο Fort Atkinson ξανάρχισε με αποτέλεσμα οι μετασχηματιστές των ηλεκτρικών σταθμών να ανατινάζονται σαν τρελοί..   Και όλα αυτά ξαναλέμε στις 12 ΜΑΊΟΥ.



Τι έγινε όμως το ίδιο βράδυ στην πόλη ΑRLINGTON  δίπλα στο Fort Worth που βρίσκεται μόλις 20 χιλιόμετρα μακρυά!!!!
Κάντε κλικ ακριβώς από κάτω για να δείτε ότι όλα δένουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: