Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

ISS: ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ!!!

Κατά την διάρκεια εργασιών στον Ρώσικο διαστημικό σταθμό ISS εμφανίζεται ένα αντικείμενο το οποίο κινητοποιεί το κέντρο ελέγχου της ΝΑΣΑ που βρίσκεται σε ανοιχτή ακρόαση με το αντίστοιχο των Ρώσων και τους αστροναύτες.
Έχει πολύ ενδιαφέρον ο διάλογος που γίνεται μεταξύ τους και τα πρώτα δευτερόλεπτα φαίνεται πως ο αμερικανός που βρίσκεται στον πύργο ελέγχου.. τα χάνει, ενώ ζητά άμεσα η κάμερα να στρέψει κατά 80 μοίρες, ώστε να το εντοπίσουν και οι Ρώσοι συνάδελφοι του. 
Επικρατεί μια σύγχυση μια και δεν μπορούν να εντοπίσουν το αντικείμενο που βρίσκεται εκεί!!  Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο κέντρο ελέγχου προσπαθούν να προσδιορίσουν τι είναι και από που προήλθε..
Την αναμετάδοση αναλαμβάνει κάποια γυναίκα και προσπαθεί να ρίξει τους τόνους.Είναι η 2η φορά που εμφανίζεται κάτι σε ζωντανή σύνδεση με τον διαστημικό σταθμό.
Την 1η φορά είχαμε γράψει και σχετικό άρθρο και αν δεν το έχετε διαβάσει καλό θα είναι  να το διαβάσετε πριν συνεχίσετε ΕΔΩ.

Στο βίντεο εκείνης της ανάρτησης μάλιστα κάποια στιγμή  φαίνεται πως υπάρχει επάνω στον διαστημικό σταθμό ένας σταυρός της Μάλτας (;;;) και όπως θα δείτε σε αυτό το βίντεο ο σταυρός πλέον φαίνεται ξεκάθαρα.


-Με κόκκινο χρώμα το άγνωστο αντικείμενο που έχει προσεγγίσει τον αστροναύτη
-Με κίτρινο χρώμα ο σταυρός της Μάλτας.
Νομίζω ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον  είναι στα 01:38 όταν το αντικείμενο όχι μόνο μοιάζει σαν  ζωντανός οργανισμός, αλλά φαίνεται πως κουνά και τα πτερύγια του!!!

Επίσης παρατηρείστε το μικρό λευκό αντικείμενο που εμφανίζεται μόλις για 1.5 δευτερόλεπτο στο κάτω μέρος της οθόνης και ένα δεύτερο στα δεξιά επάνω. (00:46)

Ανεβάστε την ανάλυση του βίντεο σε 720p

To παραπάνω βίντεο το βρήκαμε στο youtube δεν αναφέρει ημερομηνία από το  περιστατικό, ούτε κάποια πηγή,  μόνο γίνεται αναφορά πως το μεταφόρτωθηκε από το rutube.ru


Είναι δυνατόν να είναι ζωντανός οργανισμός; Διαβάστε επίσης:ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ;;;
worldjudge2012
Δεν υπάρχουν σχόλια: