Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Η προετοιμασία για την αποδοχή του "τσιπαρίσματος" (Video)


Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε πως μας ετοιμάζουν για το μελλοντικό μας υποχρεωτικό τσιπαρισμα (σφράγισμα).Το τσιπάκι rfid έχει πλέον μπει για τα κάλα στην ζωή μας και σε αυτό συνεισφέρουν όλες οι μεγάλες εταιρείες και φυσικά το facebook που είναι και αυτό εργαλείο παρακολούθησης και φτιάχτηκε για το on line φακέλωμα μας. Τώρα το τσιπάκι βρίσκεται σε βραχιολάκια και σε πλαστικές κάρτες αργότερα όμως θα μπει κάτω απο το δέρμα μας με την αιτιολογία ότι μπορεί να μας το κλέψουν η να χαθει. Βεβαια κάποιοι έχουν προχωρήσει στο τελικό στάδιο και το έχουν...


φυτέψει κάτω από το δέρμα τους για ιατρικούς λόγους και άλλοι για να μπαίνουν στο αγαπημένο τους club-bar. Στην Ελλάδα κατα την γνώμη μου θα μας το επιβάλλουν με το πρόσχημα να ελέγξουν τους φοροφυγάδες την εξυπηρέτηση μας απο το δημόσιο γλιτώνοντας έτσι ουρές -ταλαιπώρια αλλα και τον ελεγχο της εγληματικοτητας.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ μην ξεχναμε και τον νόμο Ομπαμα που το τσιπαρισμα γινεται υποχρεωτικο μεσα στην νεα χρονια για λογους ιατρικους. Οι εξελιξεις λοιπον τρεχουν και πρεπει να ετοιμαζομαστε αλλα έχουν γνώση οι φύλακες.

tritosaggelos.blogspot.gr