Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Massachusett: Ρομβοειδές αντικείμενο πετάει σε χαμηλό ύψος! (Video)


Ένα πολύ περίεργο περιστατικό συνέβει σε 2 μικρές πόλεις τις Μασαχουσέτης.  Στις 8 Ιανουαρίου, οι κάτοικοι του Amherst και του Pelham ανέφεραν χαμηλές πτήσεις αγνώστων αντικειμένων ή τριγωνικών (ρομβοειδών) αντικειμένων,  που κινούταν αργά και σιωπηλά από τις 17:45 εως και τις 18:30.



Το αντικείμενο ή αντικείμενα αναφέρθηκε από πολλούς ότι κινούταν να κινείται αργά και να αιωρείται περίπου 75 έως 100 πόδια πάνω από το έδαφος δηλαδή γύρω στα 20 με 30 μέτρα.

Το διεθνές αεροδρόμιο Bradley στο Windsor Locks στο Κονέκτικατ, υπεύθυνο για όλη την   Μασαχουσέτη,  ενημέρωσε την εφημερίδα ότι δεν υπήρχε τίποτε το ασυνήθιστο στον ουρανό πάνω από το Amherst-Pelham  κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου, που έγιναν οι θεάσεις των UFOs.

H Πολεμική Αεροπορία κάνει λόγο ότι οι κάτοικοι των περιοχών ίσως μπερδεύτηκαν με κάποιο μεγάλο μεταφορικό αεροπλάνο, όμως το πρακτορείο Associated Press αναφέρει ότι ένας  εκπρόσωπος από το Westover πρώτος είπε ότι δεν είχε καμία καταγραφή για κάποιο αεροσκάφος πάνω από Amherst, αλλά αργότερα είπε ότι υπήρχε κάτι στον αέρα...

Ο επικεφαλής των δημόσιων υποθέσεων, ο  Αντισυνταγματάρχης James Bishop, επιβεβαιώνει ότι ένα αεροπλάνο C5 απογειώθηκε από τη βάση γύρω στις 5:30 μ.μ. δηλαδή 15 λεπτά πριν αρχίσουν οι αναφορές για τις θεάσεις.





Το πρόβλημα με όλα αυτά είναι ότι το αεροπλάνο c5 galaxy είναι ένα από τα μεγαλύτερα αεροσκάφη στον κόσμο.  Ενώ θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα αεροσκάφος που έχει τρίγωνο σχήμα είναι αδύνατον να μπορούσε να πετάξει αθόρυβα όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες και μάλιστα στα 25μέτρα είναι πολύ δύσκολο να το μπερδέψεις με οτιδήποτε άλλο! Εκτός από τον θόρυβο που θα προκαλούσε θα δημιουργούσε και ένα τεράστιο δέος αφού το ίδιο το αεροπλάνο έχει 75 μέτρα μήκος και 68 μέτρα πλάτος... δηλαδή το μήκος του αεροπλάνου σε σχέση με την απόσταση της θέασης είναι 3 φορές μεγαλύτερο. Αδύνατον να μπερδευτεί κάποιος.
Ακόμα και ο επίσκοπος έκανε λόγο ότι αυτό που είδαν σίγουρα δεν πρόκειται για κάποιο αεροπλάνο...