Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ποιους περιμένουν τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης της FEMA;


H επερχόμενηΠαγκόσμια ΤΥΡΑΝΝΙΑ, όσο και αν ακούγεται απίστευτο, έχει ήδη ετοιμάσει τα δικά της «στρατόπεδα συγκέντρωσης», ή "τάγματα εργασίας", όπου εκεί θα οδηγούνται και θα στοιβάζονται, με τυπικές διαδικασίες, οι πάσης φύσεως "αντιφρονούντες".




Oι σοβιετικοί τα "στρατόπεδα" αυτά τα ονομάζανε«γκουλάγκ» - Gulag.

-->


ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Τα γκουλάγκ υπήρξαν «στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας» στην πρώην Ε.Σ.Σ.Δ., όπου εξορίζονταν οι πολιτικοί κρατούμενοι.

Τα γκούλαγκ (στα ρώσικα «ГУЛАГ» από τα αρχικά «Главное Управление Исправительно-Трудовых Лагерей и колоний») έγιναν διαβόητα καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που κρατούνταν στις φυλακές αυτέςεξαφανίζονταν και έχαναν κάθε επαφή με τις οικογένειες τους,βασανίζονταν και έμεναν φυλακισμένοι σε φρικώδεις συνθήκες διαβίωσης για χρόνια, συχνά χωρίς καν νόμιμες δικαστικές διαδικασίες.



Στη Δύση έγιναν γνωστά μόλις το 1973 μέσω της δημοσίευσης του έργου"Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ 1918-1956" του Ρώσου νομπελίστα συγγραφέαΑλεξάντρ Ισάγεβιτς Σολζενίτσιν (Алекса́ндр Иса́евич Солжени́цын), ο οποίος πέθανε φέτος, τον Αύγουστο σε ηλικία 89 ετών).



Τα περισσότερα στρατόπεδα "καταναγκαστικής εργασίας" έκλεισαν για πάντα (έμειναν μόνο λίγα για ποινικούς κρατουμένους), κατά την περίοδο της «αποσταλινοποίησης» επί προεδρίας Νικίτα Χρουστσιόφ(1894 - 1971 - στην φωτογραφία με τον Στάλιν το 1938) και οι περισσότεροι πρώην έγκλειστοι αποκαταστάθηκαν ως «θύματα του σταλινισμού» (617.000 αποκαταστάσεις μόνο τους δέκα πρώτους μήνες), λαμβάνοντας το δικαίωμα να επιστρέψουν στις εργασίες τους.



-->Η "εμπειρία" του Guantanamo




Η βάση – κολαστήριοτων Αμερικανών στοΓκουαντανάμοτης Κούβας είναι μία "πρόγευση" για το τι θα ακολουθήσει.


Ήδη, είναι γνωστό ότι οι πάνω από 500 κρατούμενοι, στην βάση του Γκουαντανάμο, κρατούνται, με τον χαρακτηρισμό του «τρομοκράτη», σε απάνθρωπες συνθήκες, που θυμίζουν Μεσαίωνα, χωρίς ουσιαστικά να τους έχει απαγγελθεί καμία κατηγορία!



Φυσικά οι ΗΠΑ αρνούνται τις κατηγορίες και ισχυρίζονται ότι οι κρατούμενοι (που θεωρούνται τρομοκράτες)--> τυχαίνουν ανθρώπινης μεταχείρισης και ότι χρησιμοποιούνται "μόνο νόμιμες ανακριτικές μέθοδοι".

(Αξίζει να δείτε την αγγλική ταινία του 2006 "Ο δρόμος για το Γκουαντανάμο". Εδώ μπορείτε να διαβάσετε μία περίληψη της ταινίας και να δείτε το trailer)


Πάρα την παγκόσμια κατακραυγή, η Βάση συνεχίζει κανονικά της «ζωή» της και μάλιστα έχει αναφερθεί ότι υπάρχουν και άλλες, τέτοιου είδους, κρυφές βάσεις στην Ευρώπη.
-->





 Η πρόσφατη "προσφορά" τηςΠορτογαλίας να δεχθεί κρατούμενους από την φυλακή της βάσης του Γκουαντάναμο, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τις ΗΠΑ, καθώς θεωρήθηκε ότι αποτελεί «σημαντικό βήμα». Η Λισαβόνα είχε καλέσει νωρίτερα τις χώρες της ΕΕ να ακολουθήσουν το παράδειγμά της!


Μέχρι τώρα, η Αλβανία ήταν η μόνη χώρα που είχε δεχθεί μέχρι στιγμής κρατούμενους από το Γκουαντάναμο, δεχόμενη πέντε Κινέζους μουσουλμάνους το 2006.



Στρατόπεδα Συγκέντρωσης στι ΗΠΑ



Στις ΗΠΑ έχουν δημιουργηθεί, υπό την διοίκηση της F.E.M.A.περίεργες, τεράστιες εγκαταστάσεις, που μοιάζουν με στρατόπεδα – φυλακές, σε καίριες στρατηγικές θέσεις σε ολόκληρη την έκταση της χώρας.
Τέσσερις από αυτές τιςεγκαταστάσεις έχουν σχεδιασθεί για την κράτηση τουλάχιστον 25.000 (πολιτικών;) κρατουμένων!

Στο λεξιλόγιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τα γκούλαγκ/στρατόπεδα συγκέντρωσης λέγονται «Εγκαταστάσεις Κράτησης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέτοιες εγκαταστάσεις υπάρχουν ήδη στο Τέξας(δείτε σχετικό βίντεο ΕΔΩ:) και ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν εκεί περισσότερα από 200 άτομα, στην πλειοψηφία τους παιδιά, τα οποία συνελήφθησαν σε μεταμεσονύκτιες επιδρομές της αστυνομίας.
Πολλοί από τους έγκλειστους είναιΑμερικανοί πολίτες.
Οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν και διαμαρτύρονται, και φοβούνται για το τι σημαίνει για το μέλλον αυτή η εγκατάσταση, που παρόμοιες της ξεφυτρώνουν σε ολόκληρες τις ΗΠΑ.
Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης (που έχουν μάλιστα και τον κλασικό σιδηροδρομικό σταθμό δίπλα τους! - όπως τα στρατόπεδα των Ναζί) αυτά κτίζονται και λειτουργούν από ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας, όπως η Corrections Corporation of America και η KBR, θυγατρική της Halliburton του Ντικ Τσέινι.-->

Ερευνητές έχουν ανακαλύψει τέτοια βαγόνια (φωτο) στα οποία είχαν τοποθετηθεί αλυσίδες, σε ερημικό μέρος των ΗΠΑ. Φαίνεται σαν να έχουν σχεδιασθεί για να μεταφέρουν κρατούμενους (όπως ακριβώς έκαναν οι ναζί με τους εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης). Το ΕΡΩΤΗΜΑ είναι: για ποιους προορίζονται;;






TΙ ΕΙΝΑΙ Η F.E.M.A.


Η F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency), σημαίνει «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA…
Επίσημα αποστολή της είναι να διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ.
Οι τεράστιες φυλακές όμως τι ρόλο παίζουν;;
Γιατί σχεδιάστηκαν για ένα τόσο μεγάλο αριθμό κρατουμένων;;
Γιατί παραμένουν σε αχρησία;;
Τι περιμένουν;;
Ή μάλλον ΠΟΙΟΥΣ περιμένουν;;






---Τα παρακάτω που θα διαβάσετε είναι από το βιβλίο "Ο Τελευταίος Παγκόσμιος Δικτάτορας" του Dwight Kinman, (σελ. 79-82, έκδοση στα ελληνικά: 1998).



Στρατόπεδα Κράτησης - FEMA





Αρχικά υπό την διοίκηση της FEMA, εγκρίθηκε η ίδρυση 23 στρατοπέδων κράτησης. Αυτά διεσπάρησαν σε όλη την έκταση των ΗΠΑ.
Επί πλέον, ιδρύθηκαν είκοσι συμπληρωματικά στρατόπεδα με βάση τον Στρατιωτικό Προϋπολογισμό του 1990-9 1.
Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής του Μίτισγκαν, Carl Levin (φωτο) υπέβαλλε την Τροποποίηση του Προϋπολογισμού #656, με την οποία το Υπουργείο Άμυνας ενέκρινε, (τα έτη 1990 1991) την ίδρυση είκοσι στρατοπέδων κράτησης.


Υπάρχουν επομένως τώρα 43 στρατόπεδα κράτησης που είναι έτοιμα σε όλη την έκταση των ΗΠΑ.


Η Επιχείρηση αυτή ονομάστηκε REX-84 και ουσιαστικά, αποτελεί ένα τεράστιο Γκουλάγκ στο οποίο σκοπεύουν να φυλακίσουν όλους τους πολίτες που θα θεωρηθούν "εν δυνάμει ανατρεπτικοί". (Όσοι δηλαδή αντιστέκονται στη εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους).



Από την στιγμή που θα κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και επιβληθεί Στρατιωτικός Νόμος σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ,κάθε αντιφρονών θα μετονομασθεί απλούστατα σε “εγκληματία”, “ύποπτο τρομοκράτη” και επικίνδυνο πρόσωπο για την δημόσια “τάξη και ασφάλεια”. Η κυβέρνηση, έχοντας στα χέρια της έκτακτες εξουσίες 

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ WORLDJUDGE: OI ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ Ή ΕΧΕCUTIVE ORDERS  ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ.  ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ...) 

θα προσπαθήσει να επιβάλλει το νόμο χρησιμοποιώντας τις πολυάριθμες Ομοσπονδιακές αστυνομικές υπηρεσίες.



ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ;



Το “American’sBulletin” το Νοέμβριο του 1992, έγραψε:

«Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε μια Ντιρεκτίβα για την Εθνική Ασφάλεια, Υψηλής Διαβάθμισης (NSDD – NationalSecurity DecisionDirective). Αυτή η Ντιρεκτίβα έδινε επείγουσες Οδηγίες για την ενεργοποίηση δέκα τεράστιων στρατοπέδων-φυλακών σε καίριες στρατηγικές Θέσεις σε ολόκληρη τη έκταση των ΗΠΑ.


Τέσσερις από αυτές τις εγκαταστάσεις κράτησης έχουν σχεδιασθεί για την κράτηση τουλάχιστον 25.000 πολιτικών κρατουμένων. Βρίσκονται στα εξής σημεία:

Fort Chaffee, Αλάσκα

Fort Drum, Στρατιωτική Περιοχή Νέας Υόρκης

Indiantown, Στρατιωτική Περιοχή Πενσυλβάνιας

Camp Hill, Πενσυλβάνια.

Συνολικά δέκα στρατόπεδα συγκέντρωσης ενεργοποιήθηκαν βάσει του προγράμματοςRΕΧ-84.
Οι επιπλέον έξη εγκαταστάσεις κράτησης έκτακτης ανάγκης, όπως ονομάζονται κατ’ ευφημισμό, συγκροτήθηκαν σιωπηλά σε υπάρχουσες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ.
Αυτές είναι οι εξής:

Fort Benning, Γεωργία

Fort Huachua, Αριζόνα

Αεροπορική Βάση Elgin, Φλόριδα

Oakdale, Καλιφόρνια

Fort McCoy, Ουαϊόμινγκ

Αεροπορική Βάση Vandenberg, Καλιφόρνια.








Εδώ και αρκετό καιρό γίνονται προετοιμασίες για μαζικές συλλήψεις, από τη μια ακτή των ΗΠΑ μέχρι την άλλη, ύποπτων αντιφρονούντων (δηλαδή νομιμοφρόνων Αμερικανών που δεν θεωρούνται "πολιτικά ορθοί" - "political correct" - σύμφωνα με την Νεοεποχίτικη ορολογία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης).
 
Στόχος μιας τέτοιας άνευ προηγουμένου επιχείρησηςαστυνομικού κράτουςείναι να επιτύχει αυτό που οι υποστηρικτές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης αποκαλούν “C and C’”(Capture and Custody -Σύλληψη και Κράτηση).

Μαντέψτε ποιούς εννοούν!...





Το περιοδικό “Patriot Report” δημοσίευσε το άρθρο: ‘Η Υπουργός Δικαιοσύνης Τζάνετ Ρήνο (1993 - 2001 φωτο) συντάσσει κατάλογο προγραφών Πατριωτών:


«Σύμφωνα με τον Alyn Denham, που εκδίδει ένα Πληροφοριακό Δελτίο για την Αμερικανική πολιτική, η Υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έστειλε ένα εμπιστευτικό υπόμνημα σε όλους τους δικηγόρους, στο οποίο έγραφε ότι θα αρχίσουν ανακρίσεις εναντίον των εθνικιστών και των "Φονταμενταλιστών" ("φανατικών") Χριστιανών.



Το υπόμνημα, που υπογράφεται από την Υπουργό κ. Ρήνο, στάλθηκε σε δικηγόρους στο Μισσισσίπι, στην Αλαμπάμα, τη Γεωργία, τη Νότια Καρολίνα, το Αϊντάχο και τη Μοντάνα.
Ανέφερε συγκεκριμένα, ότι το FΒΙ Θα πραγματοποιήσει εκτεταμένες ανακρίσεις και παρακολουθήσεις εθνικιστών και "Φονταμενταλιστών" θρησκόληπτων ατόμων και οργανώσεων σε αυτές τις πολιτείες.


Οι φάκελοι που θα συνταχθούν γι’ αυτά τα συγκεκριμένα άτομα-στόχους θα συγκεντρωθούν στην Ουάσινγκτον στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.



Το υπόμνημα αναφέρει ότι, σε περίπτωση "εκτεταμένης εξέγερσης", τα άτομα αυτά και οι οργανώσεις τους πρέπει να θεωρούνται ως “εν δυνάμει τρομοκράτες”.



Ο κ. Ντένχαμ γράφει: "Η ουσία όλων αυτών είναι η εξής: Οι πολίτες εκείνοι που έχουν εκτεθεί σαν υπερασπιστές του Συντάγματος, θα αρχίσουν να εμφανίζονται στη λίστα προγραφών σαν 'υπόπτοι ανατροπείς'."



Ένα άρθρο με τίτλο: “Ενα εκατομμύριο Αμερικανοί αντιμετωπίζει το φάσμα της σύλληψης με βάση Εκτελεστικό Διάταγμα”,στην εφημερίδα“Washington Report”γράφει:
Η "Επιχείρηση Κλοιός" (Operation Dragnet) είναι εν ισχύει κάτω από τον τίτλο ΙΙ του Νόμου McCarren. Με βάση αυτόν τον Νόμο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει την δυνατότητα να αναστείλει την ισχύ του Χάρτη των Δικαιωμάτων με ένα και μόνο τηλεφώνημα. Αν ο επικεφαλής της σημερινής κυβέρνησης κρίνει ότι η χώρα υφίσταται εισβολή, κατάσταση πολέμου ή το πιθανότερο, εξέγερση, έχει την δυνατότητα να ενεργοποιήσει την Επιχείρηση Κλοιός.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότιένας ηλεκτρονικός υπολογιστήςUnivac, που βρίσκεται εγκατεστημένος σε μία μυστική τοποθεσία κοντά στην Ουάσιγκτον, έχει στις βάσεις δεδομένων του τουλάχιστον 1.000.000 ονόματα και με το πάτημα ενός κουμπιού, ο ηλεκτρονικός--> υπολογιστής είναι έτοιμος να αρχίσει να εκτυπώνει χιλιάδες εντάλματα συλλήψεως!....

Δείτε εδώ την περίληψη του βίντεο"Gulag USA" του Texe Marrs.