Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΕΠΕΚ (VIDEO)

Τον Μάϊο του 2007  βρέθηκε  ένα περίεργο "πλάσμα" κάπου σε ένα χωριό του Μεξικού.  
Μερικές φωτογραφίες του είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο και αμέσως διαδόθηκαν φήμες..  Άλλοι έκαναν λόγω για τον διάβολο και άλλοι για εξωγήινο! Οι περισσότεροι πάντως  έσπευσαν να χαρακτηρίσουν το πλάσμα προϊόν μιας καλοστημένης απάτης.  Δεν ήταν και λίγα τα περιστατικά άλλωστε που στο παρελθόν επιτήδειοι προσπάθησαν να εξαπατήσουν την κοινή γνώμη για λίγες στιγμές δόξας.  Η αποστομωτική απάντηση έρχεται σήμερα.. 











Το χρονικό

Ένα αγρότης το βρήκε ζωντανό πιασμένο σε μια παγίδα που είχε τοποθετήσει στην φάρμα του.  Καθώς πλησίαζε διέκρινε  και ένα άλλο πλάσμα να βρίσκεται δίπλα του, το οποίο μόλις αντιλήφθηκε τον άνθρωπο έφυγε ταχύτατα.
Εξεπλάγη με αυτό που είδε και το έπνιξε μέσα σε ένα κουβά νερό.  Στην συνέχεια το παρέδωσε στις αρχές, όπου και ξέσπασε ο παραπάνω σάλος. 

Ειδικοί και επιστήμονες μαζεύτηκαν ενώ κάποιοι άλλοι "ειδικοί"υποστήριζαν πως επρόκειτο για μαϊμού που έχει γδαρθεί.  

Το παράδοξο ήρθε μετά από αρκετό χρόνο όταν σε αναλύσεις DNA που έγιναν στα κόκαλα στο δέρμα και στις τρίχες είδαν ότι το πλάσμα αυτό όχι μόνο δεν ήταν μαϊμού αλλά ήταν το πρώτο του είδους του που μελετήθηκε ποτέ από επιστήμονες μια και δεν είχε κανένα στοιχείο που μπορεί να αναγνωριστεί σε πλάσμα του πλανήτη μας!

Το πλάσμα αυτό μπορούσε να σταθεί όρθιο σαν τον άνθρωπο ενώ το σύστημα όρασης και  ο εγκέφαλος του ήταν πιο πολύπλοκα απ'τα δικά μας... 









Θα μπορούσε αυτό το πλάσμα να είναι εξωγήινο;  Πολλοί επιστήμονες λένε, ναι..
Τα συμπεράσματα δικά σας.



worldjudge