Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ο Dave Mustaine των ‘Megadeth’ μιλάει στον Alex Jones για το ‘Endgame’, το νέο τους δίσκο και την Νέα Παγκόσμια Τάξη

Ο Dave Mustaine, γνωστός για την ενασχόληση του με τα πολιτικά και τα κοινά των Η.Π.Α. για ακόμα μία φορά τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά αναφέρθηκε στο twitter του για τους ψεκασμούς που κάνουν τα αεροπλάνα. Ο Mega-Dave, έγραψε:






“Ντροπή στους πιλότους που ψεκάζουν τον κάποτε όμορφο ουρανό του San Diego. Ντροπή, ντροπή, ντροπή!”





Ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε:

“Είναι οξείδια του αλουμινίου και άλατα βαρίου. Ξέρουν τι μεταφέρουν. Μόνο ένας ηλίθιος ή ένας συνεργός θα διαφωνούσε σε αυτό.”



Ο Dave Mustaine, τραγουδιστής και μορφή του γνωστού heavy metal συγκροτήματος Megadeth, μιλάει με τονAlex Jones σχετικά με την αφύπνισή του για τα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, την πρόσφατη μεταστροφή του στον χριστιανισμό, αφού για χρόνια είχε ακολουθήσει τα μονοπάτια τουαποκρυφισμού και το νέο δίσκο του συγκροτήματος που έχει τον τίτλο‘Endgame’.



Ο Mustaine πιστεύει ότι ο κόσμος οδηγείται με γρήγορους ρυθμούς σε μίαπαγκόσμια κυβέρνηση και σε ένα παγκόσμιο νόμισμα και λέει πως μέσα από την μουσική του και ιδιαίτερα αυτόν τον τελευταίο δίσκο, προσπαθεί να μεταφέρει στους fan του αλλά και σε όλο τον κόσμο, το μήνυμα για την σκοτεινή συνομωσία που κρύβεται πίσω από την επερχόμενη απάνθρωπη Παγκόσμια Κυβέρνηση και τον ρόλο αυτών που έχουν το χρήμα και κινούν τα νήματα.

 
O τίτλος του δίσκου ‘Endgame’ είναι ίδιος με τον τίτλο του αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ του Alex Jones. (Το‘Endgame’ του Jones μπορείτε να το δείτε με ελληνικούς υπότιτλους εδώ).


Με τον Jones συζητάνε και για τονΚέννεντυ (JFK), ο οποίος φαίνεται να αντιτάχθηκε ρόλο της ιδιωτικής Federal Reserve, κοινώς FED(Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών) όπου μέσω αυτής τα διεθνή τραπεζικά καρτέλ απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο της αμερικάνικης οικονομίας.
Για την ιστορία το 1963, ο Πρόεδρος John Kennedy αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη δημοκρατική μεταρρύθμιση, και να καταργήσει την Federal Reserve. Υπέγραψε διάταγμα με το οποίο έδινε εντολή στην κυβέρνηση του, να αποκαταστήσει την συνταγματική τάξη για τον έλεγχο της έκδοσης του αμερικανικού νομίσματος (αυτού με τον Λίνκολ και με την επιγραφή United States Note).
Ο Kennedy έπεσε νεκρός τρεις εβδομάδες αργότερα. Ο Lyndon Johnson που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ακύρωσε αμέσως το διάταγμα Kennedy.


Ο Mustaine εξηγεί τους συμβολισμούς που κρύβει το εξώφυλλο του δίσκου, όπου οι μάζες των κυβερνοσκλάβων με πορτοκαλί ομοιόμορφες στολές (αλά Γκουαντανάμο) και barcode στο κεφάλι (σαν Μοϊκανοί!) οδηγούνται υπνωτισμένοι από ένα εκτυφλωτικό φως όπως εκείνες οι ειδικές λάμπες που τραβάνε τα έντομα, κοινώς εντομοπαγίδες! Η πομπή των σκλάβων βαδίζει μέσα σε μία τάφρο με αίματα, όπου δεξιά και αριστερά είναι στοιβαγμένα τα μυστηριώδη πλαστικά φέρετρα της F.E.M.A.  ενώ τους παρακολουθούν τεράστιες μύγες!