Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.

Τον Μάρτιο του 2011 είχα γράψει σχετικά για το θέμα όμως σε αντίθεση με άλλα άρθρα δεν διαδόθηκε και δεν διαβάστηκε πολύ. Ανακεφαλαιώνουμε  σήμερα ξανά, προσθέτοντας και κάποια  δεδομένα όσον αφορά την άποψη της NASA, που μέχρι πρότινος σφύριζε αδιάφορα...    Πόσοι γνωρίζουν ότι στους δακτυλίους του Κρόνου υπάρχουν αντικείμενα σε τροχιά και το μέγεθος τους ξεκινά από 12.500 χιλιόμετρα; Ο Dr. Norman Bergrun πρώην επιστήμονας της NASA επιβεβαιώνει αυτά που γράφονται!


Ο Κρόνος είναι ο έκτος πλανήτης σε σχέση με την απόστασή του από τον Ήλιο και ο δεύτερος μεγαλύτερος του Ηλιακού Συστήματος μετά τον Δία, με διάμετρο στον ισημερινό του 120.660 χιλιόμετρα και ανήκει στους λεγόμενους γίγαντες αερίων. Το όνομά του προέρχεται από τον Κρόνο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας και σχετίζεται με την λέξη χρόνος. Σχεδόν ταυτίζεται με το Ρωμαϊκό θεό Saturn, απ' όπου προέρχονται και οι άλλες ευρωπαϊκές ονομασίες.

Λόγω της μεγάλης μάζας του Κρόνου και της μεγάλης βαρύτητας, οι συνθήκες που παράγονται στον Κρόνο είναι ακραίες. Οι εσωτερικές πιέσεις και θερμοκρασίες είναι πέρα από οτιδήποτε μπορεί να αναπαραχθεί πειραματικά στη Γη. Το εσωτερικό του Κρόνου πιθανώς αποτελείται από έναν στερεό πυρήνα σιδήρου, νικελίου, πυριτίου και ενώσεις οξυγόνου και περιβάλλεται από ένα βαθύ στρώμα μεταλλικού υδρογόνου, ένα ενδιάμεσο στρώμα του υγρού υδρογόνου και υγρού ηλίου, καθώς και ένα εξωτερικό στρώμα αερίων. Το ηλεκτρικό ρεύμα μέσα στο στρώμα μεταλλικού υδρογόνου είναι πιθανό να δημιουργεί ένα πλανητικό μαγνητικό πεδίο, που είναι ελαφρώς πιο αδύναμο από το γήινο μαγνητικό πεδίο αν συγκριθούν στις επιφάνειες των πλανητών και περίπου το ένα εικοστό της ισχύος του πεδίου γύρω από τον Δία. Η εξωτερική ατμόσφαιρα έχει γενικά ήπια εμφάνιση, αν και μπορούν να εμφανιστούν χαρακτηριστικά μακράς διάρκειας ζωής. Η ταχύτητα του ανέμου στον Κρόνο μπορεί να φτάσει 1.800 χλμ/ώρα, πολύ μεγαλύτερη από εκείνη στον Δία.

Ο Κρόνος διαθέτει εννέα δακτυλίους, οι οποίοι αποτελούνται από σωματίδια σκόνης και πάγου, και 62 δορυφόρους, χωρίς να συνυπολογίζονται οι μικροί δορυφόροι και οι έλικες. Ο μεγαλύτερος δορυφόρος του Κρόνου, ο Τιτάνας, είναι ο μόνος δορυφόρος στο ηλιακό σύστημα με πυκνή ατμόσφαιρα.
Για αιώνες τον θεωρούσαν τον τελευταίο (εξώτατο) πλανήτη του Ηλιακού Συστήματος, καθώς είναι γνωστός από την αρχαιότητα. Πολλά από αυτά που σήμερα γνωρίζουμε για τον πλανήτη και τους δορυφόρους του, μας έγιναν γνωστά από την εξερεύνηση των  Voyager-1 και Voyager-2 το 1980-81. Από το 2004, η διαστημική συσκευή Cassini βρίσκεται σε τροχιά γύρω απ' τον πλανήτη, μελετώντας τον διεξοδικά.




Ο Dr. Norman Bergrun είναι ένας πρώην επιστήμονας της ΝΑΣΑ όπου εργάστηκε εκεί για 12 χρόνια ως ερευνητής.  Απόφοιτος της εθνικής συμβουλευτικής επιτροπής σε θέματα αεροναυτικής (Ν.Α.C.A) ενώ ήταν πρωτοπόρος θέτοντας κριτήρια  ανάπτυξης θερμικής προστασίας από τον πάγο που κινδυνεύουν τα αεροσκάφη.  Αργότερα με τις έρευνες του έθεσε νόμους που τελειοποιούσαν την ικανότητα πλεύσης των αεροσκαφών των ρουκετών και των πυραύλων.  











Η ιστορία ξεκινάει στις 12 Νοεμβρίου του 1980 όταν ο Voyager-1 έστειλε τις πρώτες φωτογραφίες απο τον πλανήτη Κρονο.   Στις 25 Αυγούστου του 1981 ο Voyager-2 στέλνει με την σειρά του φωτογραφίες επίσης απο τον πλανήτη Κρόνο με μια εμφανής διαφορά κάνοντας τον Dr. Norman Bergrun να ασχοληθεί με το θέμα.

Ο Κρόνος έχει 4 μεγάλους δακτύλιους και μεταξύ των δακτύλιων Α και Β υπάρχει μια περιοχή που λέγεται ΚΑΣΙΝΙ και εκεί υπήρχε μια μεταβολή στην περιοχή που κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει, (όχι τουλάχιστον για το διάστημα των 9 μηνών μεταξύ των δύο αποστολών που μεσολάβησαν).




Αυτό που είδε ήταν κάπως παράδοξο μια και απο την μια πλευρά του ενός δακτύλιου μπορούσε να δει πως αυτός είναι συνεχόμενος  κυκλικός, ακριβώς στην κάτω πλεύρα τον έβλεπε να διακόπτεται..

(Οι εντυπωσιακοί δακτύλιοι γύρω από τον Κρόνο παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά από τον Γαλιλαίο, ο οποίος, μη μπορώντας να εξηγήσει αυτό που έβλεπε, καθώς και το φαινόμενο της "εξαφάνισης" των δακτυλίων ανά περιόδους, νόμισε ότι επρόκειτο για τρία σώματα.
Οι δακτύλιοι χωρίζονται σε πολλές περιοχές με κενά ανάμεσά τους λαμβάνοντας ονόματα γράμματα του λατινικού αλφαβήτου ξεκινώντας με τον εγγύτερο Α. Οι πιο εμφανείς (σε πλάτος) είναι οι δακτύλιοι Α και Β που είναι οι πιο φωτεινοί και ο δακτύλιος C που είναι πιο αμυδρός. Το γνωστότερο κενό μεταξύ των δακτυλίων είναι το χάσμα Κασσίνι που χωρίζει τον
Α από τον Β δακτύλιο. Το ανακάλυψε οΤζιοβάνι Κασσίνι τo 1675 από τον οποίο και έλαβε το όνομά του.)

Ο Dr. Norman Bergrun εξετάζοντας λεπτομερέστατα με μικροσκόπιο τις φωτογραφίες, ανακάλυψε στην περιοχή ένα γιγάντιο κυλινδρικό αντικείμενο καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι  έβγαζε εκπομπές ρύπων! Σ'αυτό το σημείο να σας ξαναθυμίσω την ιδιότητα του και να σας πω πως  ο Dr. Norman Bergrun δεν είναι κάποιος τυχαίος αστρονόμος..  Έχει πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας σε θέματα ανάλυσης φωτογραφιών και μιλάμε για χιλιάδες φωτογραφίες απ'όλο το Ηλιακό μας σύστημα, τους πλανήτες συμπεριλαμβανομένων και των δορυφόρων τους. Πρώην επιστήμονας ερευνητής της ΝΑΣΑ για 12 χρόνια.  Απόφοιτος της εθνικής συμβουλευτικής επιτροπής σε θέματα αεροναυτικής (Ν.Α.C.A) ενώ ήταν πρωτοπόρος θέτοντας κριτήρια  ανάπτυξης θερμικής προστασίας από τον πάγο που κινδυνεύουν τα αεροσκάφη.  Αργότερα με τις έρευνες του έθεσε νόμους που τελειοποιούσαν την ικανότητα πλεύσης των αεροσκαφών των ρουκετών και των πυραύλων.  

 Σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό  υποστηρίζει πως ο ένας δακτύλιος δημιουργείται από αυτό το αντικείμενο και το μέγεθος του το υπολογίζει όσο το φεγγάρι μας.
Η ισχύς των μηχανών του είναι για εμάς ασύλληπτη!!! Όπως και η τεχνογνωσία για να τα κατασκευάσει κάποιος αυτά. 

(βίντεο σύγκρισης με τα μεγέθη των πλανητών ΕΔΩ)




Στην συνέχεια της συνέντευξης θεωρεί πως είναι σε τροχιά γύρω απο τον Κρόνο παραπάνω από δύο αντικείμενα (σκάφη).  Προσέξτε καλά τι λέει γιατί αυτά που θα ακούσετε στην συνέντευξη θα σας συγκλονίσουν.

To βίντεο με την συνέντευξη: 



ΜΙΛΑΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ. 


Επιπλέον να συμπληρώσουμε πως το μέγεθος των σκαφών είναι πολύ μεγαλύτερο έναντι αυτών που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο.

Τα αντικείμενα για τα ανθρώπινα δεδομένα έχουν ασύλληπτες διαστάσεις. Από 12.000 εως 50.000 χιλιόμετρα είναι τα μήκη τους.

 



Τι λέει η NASA;;;

Νέες έρευνες και επίσημες πλέον από την NASA δείχνουν τον προβληματισμό τους σχετικά με το δακτύλιο F που βρίσκεται γύρω απ'τον Κρόνο.  H θεωρία των επιστημόνων είναι ότι ο Προμηθέας ένα φεγγάρι του Κρόνου συμπεριφέρεται παράξενα και πως κομμάτια αποκολλιούνται απ'αυτόν, μπαίνουν σε τροχιά στο δακτύλιο F  και αφήνουν contrails. (όπως τα contrails ή τα chermtrails που αφήνουν τα αεροσκάφη)



Ο Carl Murray για λογαριασμό της NASA κάνει την ανάλυση και το ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το δείτε στο τέλος του αποσπάσματος με απευθείας σύνδεσμο στην ιστοσελίδα της NASA:
Carl Murray: "Νομίζω ότι ο δακτύλιος F είναι τ πιο περίεργο δαχτυλίδι του Κρόνου.
Έχουμε μια νέα ανάλυση των εικόνων που λαμβάνονται από το Cassini, που δείχνουν ότι ο δακτύλιος F έχει στην πραγματικότητα μεγαλύτερη δυναμική από ό, τι νομίζαμε.
Και για πρώτη φορά μπορούμε να δούμε μερικές από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι αντικείμενα περίπου ένα χιλιόμετρο σε διάμετρο.
Αυτή η ταινία δείχνει τη διαδρομή ενός από τα 500 περίπου μικροσκοπικά αντικείμενα που βλέπουμε στα διάτρητα μέρη μέσω του δακτυλίου F."

"Αλλά τώρα που έχουμε κάνει τα πράγματα λίγο πιο μεθοδικά. Έχουμε πραγματικά ερευνήσει περίπου 20.000 εικόνες."

"Ξέρουμε τι κάνει ο Προμηθέας. Προμηθέας δημιουργεί κανάλια, κυματισμούς, χιονόμπαλες στο δαχτυλίδι F.
Αλλά αυτό που δεν ξέραμε ήταν το τι συνέβη σε αυτές τις χιονόμπαλες μετά δημιουργήθηκαν."

"Γνωρίζουμε επίσης ότι ο Προμηθέας μπορεί να καταστρέψει ίσως μερικά από αυτά τα πράγματα, όπως ακριβώς μπορεί να τους δημιουργήσει και να μπορεί επίσης να αλλάξει τις τροχιές τους."

NASA Jet Propulsion Laboratory, Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια
http://www.nasa.gov/multimedia/podcasting/jpl-cassini20120423.html

Ο σύνδεσμος του βίντεο στην ιστοσελίδα της NASA:
http://www.nasa.gov/mp4/642000main_fring20120423-320-jpl.mp4

Αυτό που έλεγε ο Dr. Norman Bergrun χρόνια πριν, έρχεται τώρα η NASA να τα επιβεβαιώσει...  Μόνο που δίνει διαφορετική εξήγηση προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια μετά τον σάλο που έχουν προκαλέσει οι έρευνες του Dr. Bergrun. 
Αν τώρα οι παρακάτω φωτογραφίες σας πείθουν ότι τα αντικείμενα αυτά είναι είτε ο Προμηθέας είτε κάποια κομμάτια απ'αυτόν τότε κακώς διαβάζετε αυτό το blog.







ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!