Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

Rods - Είναι εξωγήινα όντα; (Βίντεο)

Προσοχή!! Ζούν ανάμεσα μας είναι τόσο γρήγοροι, που δέν μπορούμε να τους διακρίνουμε δια γυμνού οφθαλμού, μοιάζουν με έντομα, έχουν αεροδυναμικό σχήμα και το μήκος τούς κυμαίνεται απο μερικά εκατοστά εώς και μισό μέτρο....
Αυτό ισχυριζεται ο Χοσε Εσκαμίλα, μουσικός, σκηνοθέτης και παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών στίς ΗΠΑ.στις 19 Μαρτίου του 1994 ο αμερικανός ανακάλυψε την ύπαρξη των εξωγήινων εντόμων, τα οποία ονόμασε rods, μπαστουνάκια όπως αναφέρει, εκείνη την ημέρα είδε κάτι που άλλαξε την ζωή του για πάντα.στη διάρκεια μιάς βιντεοσκόπησης παρατήρησε μέσα απο την καμερά του κάποια ιπτάμενα αντικείμενα.αρχικά δεν έδωσε σημασία γιατί φαντάστηκε οτι ήταν κοινά έντομα.  ;Oταν όμως εξέτασε πιο προσεκτικά την ταινία έμεινε άφωνος.
 Tα πλάσματα που περιφέρονταν γύρω απο την κάμερα του δέν ήταν έντομα αλλά ούτε και πουλιά, τα rods είχαν μόλις ανακαλυφθεί.
Εξετάζοντας τα βίντεο σε αργή κίνηση, πίξελ πρός πίξελ, ο Εσκαμίλα πείστηκε πως αυτό που έβλεπε δεν προερχόταν απο τη γή.τα rods ήταν παράξενα έντομα είτε με πολλά φτερά είτε με μιά λεπτή μεμβράνη κατα μήκος του κορμού τους, πράγμα που τα έκανε να αιωρούνται και να αναπτύσουν μεγάλες ταχύτητες που δεν γίνονταν αντιληπτές με γυμνό μάτι.ο άλλος λόγος που συνηγορούσε στο γεγονός οτι ο εσκαμίλα ανακάλυψε κάτι μοναδικό ήταν το ότι κανένα απο τα γνωστά έντομα δεν πετούσε τόσο γρήγορα ούτε είχε το σχήμα των rods.

Κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών της Βαγδάτης το 2003, τα rods εμφανίστηκαν στίς ειδήσεις του τηλεοπτικού καναλιού fox.
Η επόμενη κίνηση του Εσκαμίλα ήταν να μοιραστεί την ανακάλυψη του με τον υπόλοιπο κόσμο.έτσι δημιούργησε την ιστοσελίδα www.roswellrods.com στην οποία δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες που έδειχναν κάποια παράξενα όντα να διασχίζουν με μεγάλη ταχύτητα τον ουρανό.όμως δεν σταμάτησε εκεί.υπέθεσε πως και άλλοι κινηματογραφιστές θα είχαν καταγράψει τα rods, πράγμα στο οποίο δεν έπεσε έξω.χιλιάδες ανθρώποι απ''όλο τον κόσμο του έστελναν ταινίες με περίεργα έντομα που έμοιαζαν μ''αυτά που είχε κινηματογραφήσει, τα εξωγήινα rods υπήρχαν σε όλο τον πλανήτη.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ: 

Μετακινείστε το βελάκι πάνω από το εικονίδιο επιλογή υποτίτλων και πατήστε αριστερό κλικ. 
Θα σας βγάλει ένα παράθυρο και θα πατήσετε Αγγλικά αυτόματοι υπότιτλοι. Σε περίπτωση που θελήσετε να διαβάζετε στην μητρική σας γλώσσα πατάτε ξανά το ίδιο εικονίδιο και αυτή την φορά στο παράθυρο  επιλέγετε Μετάφραση υποτίτλων BETA.
Στο παράθυρο που ανοίγει στο κέντρο της οθόνης κάνετε αριστερό κλικ εκεί που γράφει Aγγλικά  και στην συνέχεια επιλέγετε την επιθυμητή γλώσσα... παράδειγμα Ελληνικά και πατάτε ΟΚ.  
Το βίντεο πλέον έχει υπότιτλους όπου η μετάφραση στο συγκεκριμένο πλησιάζει το 95%,πηγη
πηγη