Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ: H KINA ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ... (VIDEO)


Υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση ναυτικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο της Συρίας. Μετά την Αμερική την Ρωσία την Μεγάλη Βρετανία έρχεται να δηλώσει την παρουσία της και η Κίνα.
Να σημειώσω πως υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση στα σύνορα με την Τουρκία όπου οι τελευταίοι συγκεντρώνουν αντιαεροπορικές και τεθωρακισμένες δυνάμεις στις επαρχίες Hatay, Gaziantep και Sanliurfa, ενώ οι Εβραίοι έχουν ενεργοποιήσει...
το "IRON DOME" που θα προστατεύσει τυχόν επιθέσεις από αέρα.  Υπάρχει σταδιακή κλιμάκωση και δεν πιστεύω πως θα ξεμπερδέψουν εύκολα τα πράγματα.  

World Judge.





ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ: 

Μετακινείστε το βελάκι πάνω από το εικονίδιο επιλογή υποτίτλων και πατήστε αριστερό κλικ. 
Θα σας βγάλει ένα παράθυρο και θα πατήσετε Αγγλικά αυτόματοι υπότιτλοι. Σε περίπτωση που θελήσετε να διαβάζετε στην μητρική σας γλώσσα πατάτε ξανά το ίδιο εικονίδιο και αυτή την φορά στο παράθυρο  επιλέγετε Μετάφραση υποτίτλων BETA.
Στο παράθυρο που ανοίγει στο κέντρο της οθόνης κάνετε αριστερό κλικ εκεί που γράφει Aγγλικά  και στην συνέχεια επιλέγετε την επιθυμητή γλώσσα... παράδειγμα Ελληνικά και πατάτε ΟΚ.  
Το βίντεο πλέον έχει υπότιτλους όπου η μετάφραση στο συγκεκριμένο πλησιάζει το 95%,