Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

NASA ALERT: ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ 9/11 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ!!! (VIDEO)


H Janet Napolitano δεν είναι κάποια τυχαία γυναίκα της γειτονιάς που σχολιάζει ιστορίες του ποδαριού. Είναι, ή τουλάχιστον ήταν, η Γραμματέας της Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (HOMELAND SECURITY). Σε τηλεοπτική εκπομπή δηλώνει ευθέως ότι οι ΗΠΑ περιμένουν χτύπημα μεγαλύτερου μεγέθους όπως αυτού της 11ης Σεπτεμβρίου και μάλιστα θα γίνει μέσω κυβερνοχώρου...
 Φυσικά αφού πρώτα καταρρεύσει το ηλεκτρικό δίκτυο της χώρας!  

Θα μπορούσε ένας Ηλεκτρομαγνητικός Παλμός (E.M.P.) να κάνει την "δουλειά";

Θα είναι κάποια οργανωμένη τρομοκρατική επίθεση; Μήπως μια συμμαχία αντίπαλων κρατών;
Ή λόγω της αναστροφής των πόλων του Ήλιου που αναμένεται, θα επέλθει η καταστροφή;

Αν υλοποιηθεί το τελευταίο σενάριο σίγουρα δεν θα πλήξει μόνο την Αμερική αλλά ολόκληρο τον πλανήτη. Πράγμα που σημαίνει 100 χρόνια πίσω τουλάχιστον μια και οτιδήποτε ηλεκτρονικό υπάρχει θα καταστραφεί ολοκληρωτικά!

Αν υλοποιηθούν τα υπόλοιπα σενάρια τότε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα  αφού πάμε για ολοκληρωτική καταστροφή και αφάνιση του ανθρώπινου είδους. Θεωρείται σίγουρα γενικευμένη σύγκρουση σε παγκόσμιο επίπεδο.


Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την Janet Napolitano με τις επίμαχες δηλώσεις που την ανάγκασαν σε παραίτηση, αλλά και άλλες πηγές που προειδοποιούν για το επικίνδυνο σενάριο. 

Από κάτω σας έχω έναν οδηγό προκειμένου να μπορέσετε να παρακολουθήσετε το βίντεο στην επιθυμητή γλώσσα.ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ: 

Μετακινείστε το βελάκι πάνω από το εικονίδιο επιλογή υποτίτλων και πατήστε αριστερό κλικ. 
Θα σας βγάλει ένα παράθυρο και θα πατήσετε Αγγλικά αυτόματοι υπότιτλοι. Σε περίπτωση που θελήσετε να διαβάζετε στην μητρική σας γλώσσα πατάτε ξανά το ίδιο εικονίδιο και αυτή την φορά στο παράθυρο  επιλέγετε Μετάφραση υποτίτλων BETA.
Στο παράθυρο που ανοίγει στο κέντρο της οθόνης κάνετε αριστερό κλικ εκεί που γράφει Aγγλικά  και στην συνέχεια επιλέγετε την επιθυμητή γλώσσα... παράδειγμα Ελληνικά και πατάτε ΟΚ.  
Το βίντεο πλέον έχει υπότιτλους όπου η μετάφραση στο συγκεκριμένο πλησιάζει το 95%,
World Judge