Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ..

  Λευκός Οίκος αντέδρασε στης δύο πρόσφατες αναφορές που ζητούν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν επισήμως ότι οι εξωγήινοι έχουν επισκεφτεί τη Γη και να αποκαλύψει οποιαδήποτε εσκεμμένη απόκρυψη αρχείων η αλληλεπιδράσεων με την κυβέρνηση τωμ ΗΠΑ με εξωγήινα όντα.








"Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει καμία ένδειξη ότι  υπάρχει οποιαδήποτε ζωή έξω από τον πλανήτη μας, ή ότι μια εξωγήινη παρουσία έχει έλθει σε επαφή ή ασκούν επιρροή σε οποιοδήποτε μέλος της ανθρώπινης φυλής, " ανέφερε ο  Phil Larson από το Λευκό οίκο (τμήμα επιστημονικής και τεχνολογικής πολίτικης) σχετικά με την  έκθεση που υπέβαλε ο Stephen Bassett, στην ιστοσελίδα WhiteHouse.gov ." Επιπλέον, δεν υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες που να δείχνουν ότι κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν είναι κρυμμένο από τα μάτια του κοινού."


Η αναφορά που ζητούσε από την κυβέρνηση να αποκαλύψει οποιαδήποτε γνώση ή επικοινωνίας με εξωγήινα όντα υπεγράφη από 5.387 άτομα, και 12.078 υπέγραψαν το αίτημα για την επίσημη αναγνώριση από το Λευκό Οίκο ότι οι εξωγήινοι ασκούν επιρροή στο ανθρώπινο γένος.


"Εκατοντάδες στρατιωτικών μαρτύρων και από την κυβερνητική υπηρεσία έχουν παρουσιάσει μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν αυτήν την εξωγήινη παρουσία," αναφέρει δεύτερη αναφορά. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τώρα ότι περισσότερο από το 50 τοις εκατό των Αμερικανών πιστεύουν ότι υπάρχει μια εξωγήινη παρουσία και πάνω από 80 τοις εκατό πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν λέει την αλήθεια σχετικά με αυτό το φαινόμενο. Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν. Οι άνθρωποι μπορεί να χειριστούν την αλήθεια. "


Αυτές οι αναφορές προκλήθηκαν από μια πρωτοβουλία της κυβέρνησης Ομπάμα που ονομάζεται "Εμείς οι άνθρωποι." Αρχικά, ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι επιτελικά στελέχη θα ανταποκριθούν και θα εξετάσουν την ανάληψη δράσης για κάθε θέμα που θα τους ερχόταν, εάν είχαν τουλάχιστον 5.000 υπογραφές μέσα σε 30 ημέρες. Η απαίτηση έκτοτε έχει αυξηθεί σε 25.000 υπογραφές.


Ο Larson τόνισε ότι τα γεγονότα δείχνουν ότι δεν υπάρχουν αξιόπιστες αποδείξεις για εξωγήινη παρουσία εδώ στη Γη. Επεσήμανε ότι αν και πολλοί επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι πιθανότητες της ζωής κάπου αλλού στο σύμπαν είναι αρκετά υψηλή, η πιθανότητα ότι καμία από αυτές να έλθουν σε επαφή με τους ανθρώπους είναι εξαιρετικά μικρή; με δεδομένο τις αποστάσεις."Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το θέμα της ζωής έξω από τον πλανήτη μας δεν είναι υπό συζήτηση ή διερευνώνται," έγραψε ο Larson.


Ο Larson ανέφερε ότι μια επιστημονική αναζήτηση της εξωγήινης νοημοσύνης κρατά πάντα ένα "αυτί" προς τα έξω για σήματα από εξωγήινους πολιτισμούς, αλλά δεν βρέθηκαν μέχρι τώρα. (Σημείωσε μάλιστα ότι αυτή αρχικά ήταν μια προσπάθεια της NASA, αλλά τώρα με συνεχίζετε με ιδιωτική χρηματοδότηση.)

Πρόσθεσε ότι το διαστημικό τηλεσκόπιο Κέπλερ αναζητά με ομοιότητα γήινους πλανήτες  "Earthlike" στην κατοικήσιμη ζώνη γύρω από άλλα αστέρια, και ότι η τα Άρηανα rover θα ξεκινήσουν στον Άρη αυτό το μήνα μια εκτιμήσει ποιο είναι το περιβάλλον του Άρη και πως ήταν στο παρελθόν για να δούμε αν θα μπορούσε να φιλοξενήσει ζωή . "


Η ερευνητική ομάδα του Paradigm, μία από τις οργανώσεις που προωθούν τις αναφορές, είπε ότι η ανταπόκριση του "χαμηλού επιπέδου "χαρτογιακά"  staffer» ήταν απαράδεκτη και ότι θα ξεκινήσει μια νέα καμπάνια για συλλογή υπογράφων. 
το είδαμε: apocalypsejohn

worldjudge2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: