Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ 2ο ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;;;

Το ιδιαίτερο και μοναδικό βίντεο το κατέγραψε η Melissa Huffman και όπως δηλώνει βρισκόταν ακόμα ένα άτομο μαζί της.  Η ίδια όπως θα δείτε, αποκλείει άμεσα την πιθανότητα να είναι το Φεγγάρι και μάλιστα επιβεβαιώνεται στη κάμερα την ίδια στιγμή. Επίσης αποκλείω κατηγορηματικά να είναι κάποια αντανάκλαση στο φακό της κάμερας, αφενός διότι καθώς η κάμερα κουνιέται το αντικείμενο παραμένει σταθερό στη θέση του, αφετέρου τη στιγμή που κουνιέται η κάμερα εμφανίζονται 2 αντανακλάσεις που προδίδουν το τρέμουλο του χεριού της.  Να ήταν 2ος Ήλιος; 


Δεν υπάρχει περίπτωση.   Χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια επαγγελματίες και ερασιτέχνες αστρονόμοι, παρακολουθούν καθημερινά τον ουράνιο θόλο.   Ένα τόσο μεγάλο αντικείμενο δεν είναι δυνατόν να το κατάπιναν, για χάρη  μιας παγκόσμιας συνομωσίας. 

Άποψη μου πως πρόκειται για κάποιο UFO.
Είναι σύνηθες το φαινόμενο κατά τη Δύση του Ηλίου να διακρίνονται με μεγαλύτερη ευκολία αντί κάποιας άλλης στιγμής του 24ωρου.  Δεν υπάρχει ερμηνεία γιατί και πως φαίνονται, απλά γίνεται.  Ίσως φταίει η διάχυση του φωτός και να εξουδετερώνει την αορατότητα τους.  Ίσως πάλι να  μην έχει σχέση η ώρα και απλά να ήταν η στιγμή κατάλληλη.  Αρκετοί UfoHunters επιλέγουν να καταγράψουν με τις κάμερες τους τη δύση του Ηλίου, διότι γνωρίζουν πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να φανεί κάτι στην κάμερα. 

Θυμάμαι

Το σίγουρο είναι πως το βίντεο δεν φαίνεται να είναι προϊόν επεξεργασίας...Τον περασμένο Φεβρουάριο κατά την διάρκεια πτήσης, ένας επιβάτης κατέγραψε με το κινητό του πανομοιότυπο περιστατικό.  


Δείτε λίγο και το επόμενο βίντεο... Είναι απο τον περασμένο Αύγουστο, πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα και κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος επίσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: