Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1947 Η ΝASA ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.


Σχόλιο Worldjudge: Το φέρνει σιγά σιγά η NASA, όμως την έχει προλάβει άλλη υπηρεσία...  Ανακοίνωσε πως ίσως είμαστε σε ένα παράλληλο Σύμπαν, από τα πολλά που υπάρχουν.  Ή καλύτερα, είμαστε σε μία από τις πολλές διαστάσεις που υπάρχουν.  Δεν είναι θεωρία.  Αυτό το γνωρίζουν χρόνια και μάλιστα υπάρχει επίσημη αναφορά στα αρχεία του F.B.I.  (The Vault).  Αρχεία, που κάποτε ήταν απόρρητα και πλέον έχουν αποχαρακτηριστεί και βρίσκονται ελεύθερα προς ανάγνωση ή μελέτη στο ευρύ κοινό.  
Η αναφορά αυτή έγινε τον Ιούλιο του 1947 στη πόλη του San Diego και καταλήγει στο συμπέρασμα πως τα όντα που επισκέπτονται τον πλανήτη μας...(προσέξτε, δεν αναρωτιέται αν υπάρχουν εξωγήινοι, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως υπάρχουν!) είναι φιλικά, προέρχονται από έναν κόσμο αιθερικό, ο οποίος είναι παράλληλος με τον δικό μας πλανήτη και η μετάβαση γίνεται όταν...
αποκτούν υλική υπόσταση.  

Σας πήγα πολύ μπροστά τώρα.  Αν αναρωτιέστε σχετικά με το αν στέκει η "καινούρια" θεωρία της NASA ή όχι, γνώμη μου είναι πως ισχύει 100%.

Και αυτό, το γνωρίζουν από το 1947... 


Φανταστείτε λοιπόν, πόσο προχωρημένες θα είναι οι απόρρητες έρευνες  σήμερα.

Στο τέλος αυτού του άρθρου, σας παραθέτω τον σύνδεσμο που οδηγεί σε παλαιότερη ανάρτηση και περιγράφει όσα σας αναφέρω εδώ επιγραμματικά.  Επιπλέον υπάρχει σύνδεσμος που σας οδηγεί απευθείας στο επίμαχο σημείο πέρι ύπαρξης παράλληλου σύμπαντος και νοήμοντων όντων.


ΝASA: Ενδείξεις ότι υπάρχει και ένα άλλο... Σύμπαν δίπλα στο δικό μας.

Ένα απόκοσμο φως που υπάρχει σε κάποιο σημείο του γνωστού δικού μας σύμπαντος, κάνει τους επιστήμονες να υποθέτουν ότι ίσως υπάρχει ένα ακόμα Σύμπαν έξω από το δικό μας (και πιθανόν πολλά ακόμα)

Η σκέψη ότι το δικό μας Σύμπαν ίσως δεν είναι το μοναδικό το οποίο προέκυψε από το Μπίγκ Μπανγκ δεν είναι σημερινή. Όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Σύμπαν στο οποίο βρισκόμαστε να είναι μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου πράγματος -περίπου σαν φούσκες που δημιουργούνται στα παιδικά παιχνίδια- για τα οποία όμως ποτέ δεν θα μάθουμε με σιγουριά.


Όπως όμως με τις... φούσκες μπορούμε να έχουμε μία μικρή αίσθηση για το τι συμβαίνει σε περίπτωση που η μία πλησιάσει την άλλη και συγκρουστούν, αφήνοντας κάποια μικρά σημάδια. Κάτι τέτοιο υποστηρίζουν οι επιστήμονες ότι μπορεί να έχει συμβεί με ένα διπλανό Σύμπαν στο δικό μας, το οποίο πλησίασε αρκετά κοντά και έχει αφήσει εμφανή τα σημάδια του.

Για να βρουν τα ίχνη, οι επιστήμονες συνέκριναν έναν χάρτη της μικροκυματικής κοσμικής ακτινοβολίας του Σύμπαντος -το οποίο είναι τα απομεινάρια των πρώιμων εποχών της γέννησής του- με μία φωτογραφία από ολόκληρο τον ουρανό από το τηλεσκόπιο Πλανκ. Όταν συνέκριναν τη μία με την άλλη, υπήρχε μία απόκοσμη παρουσία φωτός στον ουρανό, που σύμφωνα με τους επιστήμονες θα μπορούσε να είναι η ένδειξη της σύγκρουσης με ένα άλλο σύμπαν.

Κάποιοι επιστήμονες δεν είναι σίγουροι ότι αυτό το επιπλέον φως έρχεται από ένα άλλο Σύμπαν. Και το περιοδικό Νew Scientist προειδοποιεί ότι μπορεί να υπάρξει μεγάλη απογοήτευση, υπενθυμίζοντας ότι κάτι τέτοιο έγινε και πέρσι, αλλά στο τέλος αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για αστρική σκόνη.

Όμως η NASA ελπίζει ότι με την συνέχιση του προγράμματος Pixie (Primordial Infation Exproler) το οποίο θα προσπαθήσει να διερευνήσει τις πρώτες ώρες μετά την έκρηξη του Μπιγκ Μπανγκ, θα μας δώσει πολύ πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με αυτά τα σήματα. Και θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πως το Σύμπαν εξαπλώνεται και να μάθουμε τι συμβαίνει έξω από το δικό μας Σύμπαν και αν αυτό που δημιουργήθηκε τελικά από την αρχική Μεγάλη Έκρηξη είναι κάτι πολύ πιο σύνθετο και ακόμα πιο ασύλληπτο από αυτά που μπορούμε να αντιληφθούμε με τα σημερινά μας μέσα.

Πηγή: Proto Thema


Ο σύνδεσμος του άρθρου για το παράλληλο σύμπαν: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: