Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ UFO. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΤΝΑ!

Υπάρχει μια σχέση όσον αφορά τα U.F.O.s και των ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ.  Κατά παράδοξο, για τα δεδομένα μας, τρόπο τα U.F.O.s φαίνεται να έλκονται από αυτά. Έχω γράψει και στο παρελθόν. Είτε εκμεταλεύονται την τεράστια θερμοκρασία, για ενέργεια, είτε χρησιμοποιούν τα ηφαίστεια ως είσοδο  για το εσωτερικό του πλανήτη μας.  Που σε αυτή την περίπτωση η θεωρία της κοίλης Γης ίσως να αγγίζει τα όρια της πραγματικότητας. Τώρα αν υπάρχει και κάποια υπόγεια βάση στο...
εσωτερικό, είναι κάτι που δεν μπορώ να αποκλείσω. 

Το βίντεο μας έρχεται από την Νότιο Ιταλία και συγκεκριμένα από την Κατάνια της Σικελίας. Η κάμερα που καταγράφει την δραστηριότητα του ηφαιστείου είναι τυπου FLIR και ανιχνεύει την θερμότητα στο περιβάλλον.  
Αν αρχίσει η ηφαιστειακή δραστηριότητα η παραμικρή μεταβολή στην θερμοκρασία γύρω απ'αυτό θα φανεί με χρωματισμό. Το αντικείμενο που εισέρχεται στο ηφαίστειο φαίνεται να έχει μια μέση θερμοκρασία και απεικονίζεται με χρώμα πράσινο.

Η κάμερα έχει τοποθετηθεί σε απόσταση 8 χιλιομέτρων περίπου.



Θα θυμίζω πάντα το καλύτερο βίντεο με ηφαίστειο και ένα UFO σχήματος V να βρίσκεται πάνω από αυτό.  Toν Απρίλιο του 2010 εξεράγη ένα ηφαίστειο στην Ισλανδία. To Sky News έστειλε ελικόπτερο με ρεπόρτερ να καταγράψει το συμβάν, μια και ενεργοποιήθηκε μετά από 5 αιώνες! Σε ζωντανή σύνδεση μεταδόθηκε παγκόσμια, ένα περίεργο σχήμα ακριβώς πάνω από το ενεργό ηφαίστειο ανάμεσα στους καπνούς και τις απίστευτα υψηλές θερμοκρασίες. Φυσικά τα έχασαν όλοι, ενώ ο σκηνοθέτης άλλαξε πλάνο για ευνόητους λόγους. 

Δείτε το βίντεο στον διπλανό σύνδεσμο: http://worldjudge.blogspot.gr/2011/09/ufo-v.html#.VjYeDdIrJaR

Δεν υπάρχουν σχόλια: