Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Mehran Keshe Ελευθερη Ενεργεια Πλασματος

Mehran Keshe Ελευθερη Ενεργεια Πλασματος
Η ελευθερη ενεργεια ειναι η πραγματικη αιτια της περιστροφης του Πλανητη, γυρω απο τον αξονα του, και γυρω απο τον Ηλιο.
Ειναι η θαλασσα της ενεργειας στην οποια επιπλεουν ολοι οι Πλανητες.
Η πιο μεγαλη συγκεντρωση αυτης της ιδιας ενεργειας στο Ηλιακο μας συστημα ειναι ο ιδιος ο Ηλιος.
Η ελευθερη ενεργεια ειναι επισης η πραγματικη πηγη της ανθρωπινης ζωης και ολων των αλλων μορφων ζωης.
Η πραγματικη βασικη μορφη της ενεργειας ειναι αορατη στο γυμνο ματι, αλλα ειναι παντα εκει, στο κενο του χωρου γυρω μας, ετοιμη για εκμεταλλευση χρησιμοποιωντας την σωστη μεθοδο.

Αυτο που κανει ο Keshe στην πραγματικοτητα, ειναι να δημιουργησει ΜΙΑ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΔΙΝΗ, παρομοια με...

τις αρχες της τεχνολογιας συμπυκνωσης (implosion) του Victor Schauberger.

Ενα κινουμενο ηλεκτρομαγνητικο πεδιο, παντα θα προκαλει μια ηλεκτρικη ταση σε καθε αγωγο, με το να πολωνει τα ατομα αυτου του αγωγου.
Αυτο ειναι που προσπαθει να κανει το κυκλωμα διεγερσης μιας συνηθισμενης ηλεκτρικης γεννητριας, χρησιμοποιωντας μια μη αποδοτικη μηχανη εσωτερικης καυσεως σαν αρχικη κινηση.

Με την μεθοδο του Keshe, δεν χρειαζεται μηχανη αρχικης κινησης. Το πλασμα περιστρεφεται απο μονο του – μια αυτοενισχυομενη δινη μεσα σε ενα σφαιρικο θαλαμο αντιδρασης, που ειναι τοσο αγωγιμος σε τετοια σπειροειδη αντιδραση, που κανει την ολη διαδικασια αυτοσυντηρουμενη.


Οποιοδηποτε υγρο, ορατο η αορατο (ελευθερη ενεργεια), σε μια συντηρουμενη σπειροειδη κινηση, μπορει κυριολεκτικα να ρουφηξει μεσα οτιδηποτε, εξ αιτιας ενος φαινομενου που αποκαλειται συμπυκνωση (implosion).
Η ιδια τεχνολογια χρησιμοποιηθηκε επισης για να συλλαβει Αμερικανικα stealth drones, τελειως αθικτα, δινοντας στους Ιρανους μια μεγαλη ευκαιρια να μελετησουν την τεχνολογια τους, και να χακαρουν ακρως απορρητες πληροφοριες που εφεραν πανω τους.

« Ενα Αμερικανικο προηγμενο στρατιωτικο drone, που εκανε κατασκοπεια πανω απο περιοχη του Ιραν, σε no-fly zone, πιαστηκε απο το Ιραν, την ημερομηνια 4 Δεκεμβριου 2011.

Το drone δεν καταστραφηκε, ουτε χτυπηθηκε στον αερα, αλλα συνεληφθη ασφαλες απο ενα Ιρανικο αεροσκαφος, βασισμενο στην τεχνολογια Keshe. Ο Obama ζητησε ευγενικα να τους επιστραφει το drone ».




Ειναι κατω απο αυτες τις συνθηκες, που οι Αμερικανοι συνομιλητες καθησαν απεναντι απο τους Ιρανους, κατα την διαρκεια των συνομιλιων για το Ιρανικο πυρηνικο προγραμμα πριν απο καιρο, εχοντας μονο μερικους ασσους για να παιξουν.


Ο Kerry ηταν σωστος οταν ειπε οτι η συμφωνια για το Ιρανικο πυρηνικο προγραμμα, ηταν η καλυτερη για την Αμερικη και για ολους τους ενδιαφερομενους.


ΠΗΓΗ
http://myeclinik.com/putin-obama-responded-to-keshe-peace-roadmap-challenge/


Στις 15/11/2012 η Αμερικη εχει παραλαβει ενα USB stick που περιεχει ολες τις πατεντες και τις οδηγιες κατασκευης της τεχνολογιας nuclear reactor plasma spaceship του Keshe Foundation. Πανω απο 20 κρατη συνολικα εχουν παραλαβει αυτην την γνωση και τεχνολογια.


Τωρα που εχει επιτευχθει συνολο κυβερνησεων που αντιπροσωπευει πανω απο 60% του παγκοσμιου πληθυσμου, το
Keshe Foundation δεν προκειται να περιμενει για τα υπολοιπα κρατη να αποφασισουν να συμμετεχουν, αν και ειναι ευπροσδεκτοι να παραλαβουν την τεχνολογια οποτε το ζητησουν.


Κρατη που εχουν παραλαβει ενα USB stick μεχρι το 2012:


Ιραν απο το 2008
Σιερρα Λεονε 15/10/12
Ιταλια 26/10/12
Ιαπωνια 2/11/12
Σουδαν 6/11/12
Ταιλανδη 7/11/12
Ινδια 8/11/12
Αρμενια 8/11/12
Κινα 14/11/12
Ρωσια 14/11/12
Μπαγκλαντες 14/11/12
Βραζιλια 15/11/12
Αυστραλια 15/11/12
Κονγκο 15/11/12
Αμερικη 15/11/12


ΠΗΓΗ
http://pesn.com/2012/11/16/9602222_Latest_Keshe_Space-USB_recipient_countries_include_USA-China-Russia-India-Australia-Brazil-Japan-Italy/


Μετα τον Δεκεμβριο του 2012 το Keshe Foundation εφυγε απο το Βελγιο για πολιτικους λογους, και συνεχιζει μεχρι τωρα την δραστηριοτητα του στην Ιταλια.


Στις αρχες Αυγουστου 2015, το Keshe Foundation υπεβαλλε ενα σχεδιο παγκοσμιας ειρηνης, μεταξυ αλλων στην Ρωσια και την Κινα.
Ο Πουτιν, υπεβαλλε το σχεδιο ειρηνης στην Δουμα, και σημειωσε οτι θελει οι ανθρωποι να αποφασισουν για το θεμα με δημοψηφισμα. Τελευταιες πληροφοριες απο τον Keshe αναφερουν οτι η Δουμα βλεπει θετικα το ζητημα.
Ο Keshe πιστευει οτι και η Κινα επισης το βλεπει θετικα.


ΠΗΓΗ
http://forum.keshefoundation.org/forum/keshe-official/39720-peace-roadmap-russia


Στο βιντεο που ακολουθει (με Ελληνικους υποτιτλους), ο Joshua Thomas επαναλαμβανει το πειραμα που εδειξε ο Keshe, και δειχνει τα αποτελεσματα. Αναλυτικες πληροφοριες, πως μπορει καποιος να κανει το ιδιο στο link:
https://docs.google.com/document/d/1qdCpVFtDam6soSV6KuLeCkQO12-NPECRMJeShqpUlWA/edit




Στις 24 Σεπτεμβριου 2015 ο Keshe εκανε μια αναλυτικη παρουσιαση του αντιδραστηρα πλασματος, που θα διανεμηθει μαζι με τις οδηγιες του τροπου κατασκευης και χρησης, σε ολους τους πρεσβεις των χωρων που θα προσελθουν στην τριτη παγκοσμια συναντηση πρεσβεων για την ειρηνη, που θα γινει στις 16 Οκτωβριου 2015 στην Ρωμη, απο τις 20.00 μεχρι τις 22.00 τοπικη ωρα.
Στις 13 Οκτωβριου, η πρωτη μοναδα ισχυος, στην τελικη της μορφη, βγηκε απο την γραμμη παραγωγης.


Ο Keshe με αυτη την ευκαιρια, εκανε μια συντομη παρουσιαση της μοναδας, προσθετοντας σημαντικες πληροφοριες για την λειτουργια της, καθως και για τον τροπο που θα διανεμηθει στους ενδιαφερομενους αρχικα και κατοπιν σε ολοκληρο τον κοσμο.


Το βιντεο που ακολουθει (με Ελληνικους υποτιτλους) περιλαμβανει το πιο σημαντικο μερος αυτης της παρουσιασης.



Η Ελληνικη Πρεσβεια της Ρωμης γνωριζει το θεμα:





Το θεωρητικο μερος της τεχνολογιας maggrav του Mehran Tavakoli Keshe, βασιζεται στην παραδοχη οτι τα παντα στο Συμπαν ειναι ενα μιγμα τριων στοιχειων που αλληλοεπιδρωντας γυρω απο μια δινη, δημιουργουν ολα τα φαινομενα που παρατηρουμε.
Τα στοιχεια αυτα ειναι η Υλη, η Αντιυλη και η Σκοτεινη Υλη.
Στα πεντε βιντεο που ακολουθουν, διαρκειας 9 λεπτων το καθενα (χωρις υποτιτλους), ο Keshe με απλα λογια δειχνει παραστατικα πως αλληλοεπιδρουν αυτα τα στοιχεια.












Το είδα:  Κατοχικά νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: