Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗ ΓΗ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΟΝΤΩΝ.


Όλα αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω έχουν ειπωθεί δημοσίως σε παγκόσμιο συνέδριο ουφολογίας
Αν νομίζατε πως μόνο οι άνθρωποι λεηλατούν τη γη για το χρυσό κάνετε λάθος. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι κάπου εκεί ψηλά που αρέσκονται στο κυνήγι χρυσού.






Αν πριν 1,5 χρόνο είχατε πάει στο Μουντιάλ που έγινε στη Νότια Αφρική και είδατε ιπτάμενους δίσκους στον ουρανό μην περάσετε τον εαυτό σας για τρελό. Είχαν κατέβει για να βρουν χρυσόόπως αναφέρθηκε στο πρώτο συνέδριο με θέμα η επιστήμη των UFO που έγινε στη χώρα.
"Υπάρχει μάχη στη γη  από ενδιαφέρουσες σκοτεινές δυνάμεις. Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου είναι...
μαριονέτες μιας μικρής ομάδας ξεχωριστών όντων", είπε στο News 24 ο Michael Tellinger διοργανωτής του συνεδρίου.
Τα τελευταία 300.000 χρόνια εξωγήινοι παίρνουν τα διαστημόπλοιά τους και κατεβαίνουν στη γη για να αναζητήσουν χρυσό προσθέτει ο κ. Tellinger. Για να μην τους αναγνωρίσουμε εμείς οι κοινοί θνητοί μεταμφιέζονται σε κανονικούς ανθρώπους.
Συνήθης τόπος όπου προσγειώνονται είναι η Νότια Αφρική, χώρα πλούσια σε διαμάντια και αποθέματα χρυσού. 


"Η Νότια Αφρική έχει ονομαστεί ως το λίκνο της ανθρωπότητας και το μέρος όπου ξεκίνησε η ζωή. Για αυτό η συγκεκριμένη χώρα επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει το συνέδριο. Έχουμε επιστημονικές αποδείξεις πως υπήρξε ζωή στην Αφρική πριν τους ανθρώπους", συμπλήρωσε. 
Οι δηλώσεις του κ. Tellinger έχουν κάνει το γύρο των μέσων ενημέρωσης της Νότιας Αφρικής ενώ οι πιο διαβασμένοι σύγκριναν αυτή τη θεωρία και την πλοκή της ταινίας Cowboys & Aliens. 

πηγή: a-apistefto

Σχόλιο worldjudge2012: Ο Ζαχαρίας Σίτσιν ισχυρίστηκε πρώτος την παραπάνω θεωρία όταν αποκρυπτογράφησε της Σουμεριακές πλάκες.  Έχει ενδιαφέρον να ρίξετε μια ματιά ή ακόμα και να τις διαβάσετε ως μυθιστόρημα. 
Ανακαλύψτε  για ποιον λόγο ακριβώς χρειάζονται οι εξωγήινοι (Νιμπιρου)  τον χρυσό. 
Τα συμπεράσματα δικά σας.


To 1o Βιβλίο στο βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: