Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΝΑΔΑΣ: UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ. ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ;;;

Η περιγραφή που δίνει ο χρήστης που κατέγραψε το βίντεο είναι η παρακάτω:  Το αντικείμενο εθεάθη αρχικά να πετάει με κατεύθυνση ΝΑ πάνω από τα δάση και στο τέλος των αγροκτημάτων.  Φαινόταν όπως ένα αεροπλάνο αλλά με πλάγια πορεία..  Μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα και ενώ












έφτιαξε τα φώτα του μπροστά άλλαξε κατεύθυνση σε ΝΔ διαγώνια πορεία πάνω από τα αγροκτήματα και κατευθυνόμενο προς το μέρος μου. Το αντικείμενο εμφάνισε ασυνήθιστη δραστηριότητα αναβοσβήνοντας τα φώτα  του φανερώνοντας μια μοναδική άγνωστη μαύρη μορφή στο κέντρο.  
Το αντικείμενο ήρθε σε απόσταση 1/3 του Μιλίου από εμένα σε ύψος περίπου 200 ποδιών, όπου και συνέχισε να πετάει μέχρι που εξαφανίστηκε  έχοντας πορεία Ν.
Όλα τα φώτα του δεν ήταν στρόγγυλα όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε αεροσκάφη και το αντικείμενο αυτό ήταν εντελώς αθόρυβο όπως άλλα UFO που έχουν καταγραφεί στην περιοχή μου.


Σημείωση: Η καταγραφή του βίντεο έγινε με μη συμβατό τρίποδα για την κάμερα με αποτέλεσμα η εικόνα να τρεμοπαίζει.



Τι μας θυμίζει όμως;;; Το αντικείμενο αυτό είναι ακριβώς ιδίου τύπου  με το αντικείμενο που εμφανίζεται στις ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ  στο ΝΗΣΙ BORACAY κλικ ΕΔΩ.


Σε επικοινωνία που είχαμε με τον φίλο "iateyormum" που είχε καταγράψει και ανεβάσει το βίντεο στο Youtube, ζητήσαμε να μας στείλει ολόκληρο το βίντεο που είχε τραβήξει εκείνο το βράδυ διάρκειας συνολικά 25 λεπτών ποιότητας HD, πράγμα που έκανε.  Απ'ότι βλέπουμε το βίντεο έχει κατέβει από το Youtube και γι'αυτό δεν θα το δείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο επάνω. Εντός ημερών, θα το ανεβάσουμε ξανά στο blog μας μαζί και τα συμπεράσματα που βγάλαμε από την ανάλυση του βίντεο.


worldjudge2012