Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Πύρινη μπάλα φωτίζει τον ουρανό πάνω από την Indiana!!! Βίντεο


Ακόμη ένα απίστευτο βίντεο από αυτό το φαινόμενο των πύρινων μπαλών και μετεωρίτων που λαμβανει μέρος στους ουρανούς μας. Το βίντεο συλλαμβάνει έναφωτεινό μπλε φως στον ουρανό της Ιντιάνα που έχει ως αποτέλεσμα εκατοντάδες κλήσεις στο 911 .

Εκατοντάδες άνθρωποι στην Ιντιάνα και στις γειτονικές πολιτείες

κάλεσαν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όταν μία τεράστια, φωτεινή μπλε λάμψη εμφανίστηκε στον ουρανό τα μεσάνυχτα. Το φως , το οποίΟ εμφανίστηκε σαν κεραυνός λίγο πριν από την μία τοπική ώρα το Σάββατο, πιστεύεται ότι ήταν ένας μετεωρίτης ή πτώση διαστημικών συντριμμιών, είπε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία .



Σύμφωνα με την αμερικανική μετεωρολογική κοινότητα, έχουν πραγματοποιηθεί 13 παρόμοιες θεάσεις μέχρι στιγμής φέτος. Οι αστυνομικές υπηρεσίες από τον μακρινό Βορρά στο Jasper County, στα βορειοδυτικά της Ιντιάνα, και ως τον μακρινό νότο στο Evansville έλαβαν κλήσεις από ανθρώπους που είχαν δει το "μυστήριο αντικείμενο". Ένας ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στο Indianapolis International Airport είπε ότι είχε λάβει αναφορές από πιλότους κατά τη χρονική εκείνη στιγμή. Δεν υπήρξαν αναφορές για τυχόν τραυματισμούς.

Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas