Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ UFO; ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ M.O.D. ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ

M.O.D.(Ministry Of Defense)  Είναι τα αρχικά του Βρετανικού Υπουργείου Αμύνης. Στις αρχές Μαρτίου έδωσε στην δημοσιότητα φάκελο που περιείχε δεκάδες αναφορές απο UFO  ή καλύτερα να το πούμε σύμφωνα με τον όρο που χρησιμοποιείται και επίσημα απο το M.O.D  Unexplained Aerial Sighting δηλαδή Aνεξήγητη Eναέρια Θέαση. Οι περισσότερες αναφορές έχουν δυστυχώς λογοκρίθει όσον αφορά τις φωτογραφίες που εσωκλείονταν σε κάθε περίπτωση, εκτός απο μια που θα ασχοληθούμε μαζί της.


















Ακολουθείται μια συγκεκριμένη διαδικασία κάθε φορά που υπάρχει θέαση από κάποιον πολίτη.  Σε κάθε έγγραφο που θα δείτε υπάρχει μια αναφορά με την περιγραφή της θέασης, ενώ στο δεύτερο τμήμα περιέχει πληροφορίες σχετικά με:
- Tην ημερομηνία και ώρα.
- Tην περιγραφή του αντικειμένου.
- Tην ακριβή θέση που είχε ο πολίτης την χρονική στιγμή.
- Πως παρατηρήθηκε η θέαση του αντικειμένου.
- Την κατεύθυνση που είχε το αντικείμενο.
- Την απόσταση του αντικειμένου κατά προσέγγιση.
- Την ταχύτητα του.
- Τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.


Η μοναδική αναφορά που περιέχει φωτογραφικό υλικό είναι η υπόθεση με τον αριθμό 43.


27/03/2004
Ένας πρώην αξιωματικός της RAF  βρισκόταν στην περιοχή Habarana της Σρι Λάνκα για διακοπές όταν παρατήρησε στον ουρανό μια αύρα και ένα λεπτό μετά άκουσε ένα δυνατό ήχο σαν κεραυνό και περίπου ένα λεπτό μετά παρατήρησε στον ουρανό έναν δακτύλιο φωτεινό χρώματος πορτοκαλί να απλώνει και στην συνέχεια  έναν δεύτερο πορτοκαλί να ξεπροβάλει μέσα απο τον πρώτο. Η άποψη του για το περιστατικό του θύμισε έκρηξη ατομικής η πυρινικής βόμβας ενώ οι δακτύλιοι ανέβηκαν κάθετα προς τον ουρανό.



Οι φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές και με δεδομένη την απάντηση που δόθηκε στον αξιωματικό της RAF -πως πρόκειται για ασυνήθιστο μετερεολογικό περιστατικό- εμείς πιστεύουμε ακριβώς το αντίθετο.














Αν θέλετε να δείτε τα αρχεία της M.O.D. με άλλες υποθέσεις κάντε κλικ ΕΔΩ.