Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ZOMBIEs APOCALYPSE: 1.000 άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας εκπαιδεύονται για αυτό το σενάριο. Τι κρύβεται πίσω απ'αυτό;;;

Η HALO corp. είναι η εταιρεία που θα αναλάβει να εκπαιδεύσει πάνω από 1.000 άτομα προσωπικό, των αμερικάνικων δυνάμεων ασφαλείας, με σκοπό να τους προετοιμάσει στο ενδεχόμενο ξεσπάσματος μια επιδημίας....Ζόμπι.  
Επιπλέον, ζήτησαν βοήθεια από τους πολίτες με αντικειμενικό σκοπό τις ρεαλιστικότερες συνθήκες. Υπάρχει σχετική οδηγία να φέρουν την κατάλληλη περιβολή και συμπεριφορά  που θα προσομοιάσουν την "κατάσταση κρίσης" που θα ξεσπάσει.   Έτσι αναμένονται εκατοντάδες εθελοντές, που με την σειρά τους, το βλέπουν  ως διασκέδαση, αφού η σειρά αντίστοιχου σεναρίου "Τhe Walking Dead" είναι από τις πιο δημοφιλής στην Αμερική αυτή την στιγμή.
Είναι δυνατόν τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας του Hollywood να γίνονται πραγματικότητα; 

Είναι δυνατόν στα Αθόρυβα Όπλα των μεγάλων δυνάμεων να υπάρχουν....
χημικά αέρια που θα "πεινάσουν" τον  εγκέφαλο για ανθρώπινη σάρκα;  Να μην ξεχνάμε τα περιστατικά που απασχόλησαν την Αστυνομία, όταν αρκετοί χρήστες ναρκωτικών ουσιών εμφάνισαν ξαφνικά αντίστοιχη συμπεριφορά... κανιβαλίζοντας, συνανθρώπους τους.




Πολλές φορές έχω γράψει στο παρελθόν πως το Hollywood προετοιμάζει την κοινή γνώμη για τα μελλοντικά σχέδια της νέας τάξης. Είναι το μεγαλύτερο εργαλείο προπαγάνδας και διαχείρισης των ανθρώπινων μαζών.Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο σενάριο λοιπόν;

Με πρόσχημα την επιδημία των Ζόμπι και την συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών προκειμένου να προσομοιάσουν την κατάσταση κρίσης, οι δυνάμεις ασφαλείας προετοιμάζονται σιωπηλά για την επιβολή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ. 


Εκατοντάδες εθελοντές θα παίξουν τον ρόλο τους δίχως να γνωρίζουν το πραγματικό σενάριο της άσκησης.  Θα οδηγηθούν κατά μεγάλα τμήματα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης (FEMA CAMPS) δίχως τους τυπικούς κανόνες ευγενείας, δίχως την δυνατότητα επιλογής.



Να κάνουμε όμως μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν. Και συγκεκριμένα θα σας θυμίσω την ταινία "THE SIEGE-Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ" με πρωταγωνιστές τον Bruce Willis και Denzel Washington. 


Πόσο επίκαιρη είναι η ταινία "THE SIEGΕ";



ΠΡΟΣΕΞΤΕ τι γράφει πάνω απ'τον τίτλο της ταινίας! "Στις 6 Νοεμβρίου η Ελευθερία θα είναι Ιστορία"
Πόσο τυχαία να ήταν άραγε η επιλογή της ημερομηνίας των αμερικάνικων προεδρικών εκλογών;  Ναι σωστά,  οι εκλογές είναι στις 6 Νοεμβριου.

Δείτε το trailer της ταινίας:



ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

worldjudge2012