Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Το αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη στις φλόγες από χτες. 4 νεκροί. Περιφέρουν την σορό του πρέσβη ως τρόπαιο..(Βίντεο)


Ίσως είναι το φιτίλι λίγο πριν το μεγάλο πόλεμο.. Πως θα αντιδράσουν οι ΗΠΑ;ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Λιβύη σκοτώθηκε σε μια επίθεση την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου κατά του προξενείου των ΗΠΑ στη Βεγγάζη, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών της Λιβύης.
Οι δράστες, οπλισμένοι με RPG (εκτοξευτής χειροβομβίδων) και πολυβόλων που χρησιμοποίησαν στην επίθεση, ήθελαν να ακουστεί η οργή ​​τους έναντι μιας αμερικανικής ταινίας που προσβάλει το Ισλάμ.
«Για αυτό που συνέβη εδώ είναι υπεύθυνα τα αμερικανικά κανάλια που θέλουν να προσβάλουν τον προφήτη μας», φώναζε ένας από...

τους δράστες.
Η Βεγγάζη, το λίκνο της εξέγερσης που οδήγησε στην ανατροπή του Μουαμάρ Καντάφι και του καθεστώτος του το περασμένο έτος, ήταν το θέατρο πολλών επιθέσεων εναντίον πομπών και διεθνών οργανισμών όπως και πολλών ξένων διπλωματικών αντιπροσωπειών.

Απίστευτης φρίκης φωτογραφίες με τη σορό του Αμερικανού πρεσβευτή στη Λιβύη να σύρεται νεκρός από ισλαμιστές, έδωσαν στην δημοσιότητα τα ... "χελιδονάκια" της "Αραβικής Άνοιξης" οι αιμοσταγείς φονταμενταλιστές, αμέσως μετά την επίθεση στο αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη.

Το αυτοκίνητο του άτυχου πρεσβευτή τινάχθηκε στον αέρα από ρουκέτα RPG-7 με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο ο ίδιος και οι τρεις φρουροί του λέει η μία εκδοχή.

Η άλλη εκδοχή είναι χειρότερη: Λιντζαρίστηκε από το πλήθος των φανατικών. Όταν τα ζώα εκτελούσαν και μετά περιέφεραν το σώμα του Καντάφι, οι επίσημες ΗΠΑ δεν έβγαλαν ουτε μία ανακοίνωση αποδοκιμασίας.

Οι ΗΠΑ έσπειραν θύελλες και τώρα θερίζουν τυφώνες...