Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΠΟΙΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο VOYAGER ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ;;

 Ίσως οι περισσότεροι από εμάς να γνωρίζουμε πως o Voyager  είχε  όλα τα δεδομένα του πλανήτη μας σε δύο χρυσές πλάκες:
117 φωτογραφίες που περιγράφουν τον πλανήτη μας το ηλιακό μας σύστημα.
Την χλωρίδα και την πανίδα του πλανήτη.
Ολες τις δραστηριότητες των ανθρώπων.
Χαιρετισμό σε 54 γλώσσες.
Μια τεράστια ποικιλία από φυσικόυς ήχους που ακούγονται επάνω στον πλανήτη μας αλλά και ήχους που προκαλούνται από τον άνθρωπο ή άλλα είδη.
O Voyager-1 εκτός όμως από τους 2 χρυσούς δίσκους είχε και την δυνατότητα να καταγράφει στον σκληρό του δίσκο δεδομένα και να τα στέλνει στην γή.
Έτσι λοιπόν όταν πέρασε ο voyager δίπλα από τον πλανήτη Δία εκτός από φωτογραφίες έστειλε και έναν περίεργο ήχο..


Αυτός ο ήχος ήταν από τον εσωτερικό παλμό του πλανήτη και όπως είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο τα πάντα στο σύμπαν έχουν έναν παλμό, ακόμα και ο πλανήτης μας (βλέπε περισσότερα Θεωρία της αντήχησης Schuman ΕΔΩ!). Ο Πλάτων και ο Πυθαγόρας ο Σάμιος είχαν δίκαιο τελικά!

Ο ήχος αυτός λοιπόν μετρήθηκε και ήταν στα 528Hz μια κλίμακα που σύμφωνα με την θεωρία του επιστήμονα Dr. Len Holowitz είναι ικανή ώστε να επισκευάσει το κατεστραμμένο D.N.A.! Σύμφωνα με την κλίμακα Solfeggio σ'αυτήν την συχνότητα ενεργοποιούνται  τα κύματα ΑΛΦΑ όπου δημιουργούνται και κυριαρχούν στα πρώτα στάδια του ύπνου, όταν ο εγκέφαλος αδειάζει από τις αναμνήσεις και χαλαρώνει.
Δείτε τι κατέγραψε ο Voyager.



O ήχος του πλανήτη μας είναι στο παρακάτω βίντεο και αν αναλογιστούμε σύμφωνα με την θεωρία της αντήχησης Schuman που αναφέραμε παραπάνω, απο τα 7,8Hz που ήταν ανεβαίνει και θα φτάσει στα 13Hz.







Αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: