Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΟΥΦΟ

Ο μπλόγκερ Benjamin Fulford υποστηρίζει πως ο σεισμός στην Ιαπωνία ήταν "μια επίθεση που θα φέρει αλυσιδωτή αντίδραση, αυτήν την φορά μέσα στο έδαφος της Αμερικής, στην περιοχή της Νέας Μαδρίτης κοντά στο Μέμφις".

Επίσης κάνει έναν συσχετισμό ανάμεσα στις καταστροφές από τσουνάμι και στα ούφο. Ενώ σε βίντεο που παραθέτω ακριβώς απο κάτω δείχνει ένα αντικείμενο να εμφανίζεται με ταχύτητα και στην συνέχεια να χάνεται.







Το 2ο βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο δείχνει ένα μαύρο σχήματος L ιπτάμενο αντικείμενο, με πορεία προς τα δέντρα όπου και χάνεται . Και αυτό στην Ιαπωνία ΠΡΙΝ τον σεισμό.



Το τελευταίο βίντεο είναι απο την Ινδονησία το 2009, λίγο ΠΡΙΝ πληγεί απο το τσουνάμι με τα γνωστά επακόλουθα.. Διακρίνεται αρχικά ένα μαύρο αντικείμενο παρόμοιο με αυτό της Ιαπωνίας στο 2ο βίντεο, ενώ αργότερα εμφανίζεται ένα ιριδίζων αντικείμενο το οποίο λίγο αργότερα χωρίζει στην μέση..Να θυμίσουμε τις πολλές αναφορές άγνωστων αντικειμένων πριν το τσουνάμι στην Ινδονησία..



Κάποιοι λένε πως ίσως προσπαθούν να μας προειδοποιήσουν, γιατί ΑΝ πάρουμε το σενάριο πως προσπαθούν να μας εξοντώσουν... μάλλον το μέλλον διαγράφεται αμφίρροπο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: