Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

Ο ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ: Η ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΡΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HAARP

Προσέξτε καλά τα δύο πρώτα λεπτά του βίντεο ίσως ο σεισμός στην Ιαπωνία δεν είναι μια φυσική καταστροφή όπως φαίνεται, ούτε η απόρρητη τεχνολογία που έχουν κάποιες χώρες. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δεν σας βγάζει τους υπότιτλους πατήστε το CC
Θυμίζουμε την κόντρα μεταξύ Ρωσσίας και Ιαπωνίας για τις Κουρίλες νήσους. Άραγε η δήλωση του διπλωματικού σύμβουλου στο Κρεμλίνο Σεργκέι Πριχόντκο, ήταν τυχαία;; "Η Ρωσία δεν θα απαρνηθεί ούτε σήμερα, ούτε αύριο την εθνική της κυριαρχία στα νησιά Κουρίλες".
Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας άμεσα καταδίκασε την επίσκεψη του ρώσου προέδρου στα νησιά αυτά και...
Αν οι δηλώσεις του Ιάπωνα πρωθυπουργού μεταφέρθηκαν πιστά, "τότε θα πρέπει να προετοιμαστεί για μια δύσκολη περίοδο" ΠΡΟΣΘΕΣΕ Ο ΔΗΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ.

Σας υπενθυμίζουμε  τις δηλώσεις του προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες:  "Οι σεισμοί στην Αιτή προκλήθηκαν απο δραστηριότητες του HAARP".

Και την ευθέως προκλητική δήλωση του αρχηγού του Στρατιωτικού Κέντρου της Κίνας Στρατηγού Guo Boxiong προς τον αμερικανό υπουργό Αμύνης Robert Gates:
"Σταματείστε, γιατί θα σας θάψουμε!!!"
Ο λόγος ήταν πως σύμφωνα με την γνώμη του Στρατηγού (και δεν είναι ο περιπτεράς της γειτονιάς μας ή ένας μπλόγκερ συνωμοσιολόγος, αλλά ο ανώτατος Στρατηγός της υπερδύναμης ΚΙΝΑΣ!!!)  οι Αμερικάνοι κατεύθηναν τον τυφώνα Fengshen απο τις Φιλιππίνες προς την Νότια κινεζική θάλασσα και ο νοών νοείτω...


Το βίντεο το βρήκαμε: eglimatikotita.blogspot
Δεν υπάρχουν σχόλια: