Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

 Αξιοθαύμαστοι  πολιτισμοί του πλανήτη μας  σε διαφορετικές χρονικές περιόδους έκαναν τα πρώτα βήματα στους χώρους των επιστημών, διαμορφώνοντας μια τεράστια βάσει δεδομένων και αποδεκτών γεγονότων. Πολλές φορές  μελετητές
των περασμένων αιώνων βασίστηκαν στα δεδομένα των αρχαίων πολιτισμών προκειμένου να τελειοποιήσουν  ή να εντρυφήσουν σε νέες θεωρίες.
  Πολλοί από αυτούς προέβλεψαν με ακρίβεια  πράγματα που ανακαλύφτηκαν προσφάτως στις μέρες μας.. Κάποιοι στο ζενίθ του πολιτισμού τους προέβλεψαν ακόμα και την καταστροφή τους, προειδοποιώντας κοσμογονικά γεγονότα που θα γίνουν χιλιάδες χρόνια μετά από αυτούς. Άνθρωποι με ιδιαίτερα  χαρίσματα είδαν οράματα που αντικατόπτριζαν  επικείμενες καταστροφές ή ακόμα και τρόπους να τις αποφύγουμε. Αναπτυγμένες χώρες μυστικά αλλά και φανερά κατασκευάζουν τεράστια καταφύγια ξεπερνώντας κατά πολύ τα δεδομένα των αντίστοιχων πυρηνικών καταφυγίων. Προϋπολογισμοί δισεκατομμυρίων επενδύουν σε διαστημικά προγράμματα  όπου ανάμεσα σε όλες τις παραμέτρους για άμυνα υπάρχουν και ενδεχόμενα αντιμετώπισης τεράστιου μετεωρίτη ή ακόμα και εξωγήινων πολιτισμών.
Πολλές απόψεις από διαφορετικές πηγές συγκλίνουν, όχι μόνο  ότι θα συμβεί μία επικείμενη καταστροφή ή  ένα κοσμοϊστορικό γεγονός, αλλά  δίνουν μία συγκεκριμένη ημερομηνία 21/12/2012  έχοντας τραβήξει το ενδιαφέρον απο σκεπτόμενους και μη. 
Ακολουθήστε μας σε ένα ταξίδι στον χρόνο και γίνετε συνοδοιπόροι μελετώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις από τα δεδομένα που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας.
worldjudge2012



Δεν υπάρχουν σχόλια: