Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΚΛΟΙΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ...ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΤΕΓΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ! (VIDEO)


To βιντεο καταγράφηκε από έναν πολίτη και όπως θα τον ακούσετε, εξεπλάγην από το άγνωστο αντικείμενο.  Στο  βίντεο, εμφανίζεται ένα ωοειδές  σύννεφο το οποίο αρχικά ξεγελάει το 99,99% του πληθυσμού.
Ο φίλος μας ωστόσο κατάφερε με μια προσεκτικότερη ματιά να συνειδητοποιήσει πως δεν είναι ένα αθώο συννεφάκι που το παρέσερνε ο άνεμος... 
Το αντικείμενο αυτό εκτός ότι αλλάζει το σχήμα του κινείται αθόρυβα με την μορφή σύννεφου! Φυσικά το καμουφλάζ του είναι αυτό.  Κάποια στιγμή μάλιστα διακρίνονται εσωτερικά και κάτι  περίεργα φωτάκια!

Δεν αποκλείω το γεγονός ότι ίσως να είναι κάποιος εξωγήινος βιολογικός οργανισμός που έχει την δυνατότητα καμουφλάζ όπως έχουν την ίδια ικανότητα πολλά είδη  ερπετών και ψαριών.  Προσωπικά θεωρώ βέβαιο ότι στο διάστημα υπάρχουν άπειροι περιφερόμενοι εξωγήινοι οργανισμοί και κάποια στιγμή θα γνωστοποιηθεί και αυτό.




Υπάρχουν αναφορές στο παρελθον και αφορούν παρόμοια περιστατικά, με UFO που βρίσκονται μέσα στα σύννεφα.  Πρώτη φορά όμως διακρίνεται κάτι τόσο καθαρά και σε καθαρό ουρανό.


Να σας θυμίσω και το περιστατικό που μας είχε στείλει ένας ο Γιώργος ένας αναγνώστης μας από την Έδεσσα το 2011.  Μετά που κοίταξε την φωτογραφία στο σπίτι, αντιλήφθηκε ότι εκτός απο τον χαρταετό το σύννεφο στα δεξιά εμφάνιζε ένα περίεργο τρίγωνο εσωτερικά...Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο με την προσωπική εμπειρία ΕΔΩ.