Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

FALCON LAKE ΚΑΝΑΔΑΣ: UFO ΚΑΙΕΙ ΜΕ ΑΚΤΙΝΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ! (BINTEO)


Το περιστατικό είναι ίσως από τα πιο διαδεδομένα στον Καναδά αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. 
Στις 20 Μαΐου το 1967, σε ένα δάσος που περιβάλλει τη λίμνη Falcon κοντά στο Γουίνιπεγκ Μανιτόμπα. Ένας ερασιτέχνης συλλέκτης μετάλλων, ο Stephen Mickalak ενώ έψαχνε στο δάσος αντίκρισε έκπληκτος ένα ζεύγος...
ιπτάμενων δίσκων να πετάνε και να κινούνται αρμονικά πάνω από τα δέντρα.

Στη συνέχεια, αποκολλήθηκαν μεταξύ τους, το ένα προσγειώθηκε στο βραχώδες έδαφος μπροστά του, ενώ το άλλο αιωρούνταν ακριβώς από πάνω του... Ξαφνικά με απίστευτη ταχύτητα σε μια λάμψη κόκκινου φωτός,  εξαφανίστηκε!
 Το περιστατικό βεβαιώθηκε από τουλάχιστον 20 άτομα που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στη λίμνη.

Ο Stephen Mickalak παρακολουθούσε με απορία και μετά το περιστατικό αυτό που σχεδίασε ήταν μια καταπακτή που  άνοιξε κοντά στην κορυφή του, δίχως να υπάρχει άτρακτος.
Θυμάται ένα έντονο λαμπερό ιώδες φως να τον χτυπάει και φωνές από 2 όντα από το εσωτερικό του μαζί με ένα μεγάλο βουητό... Πλησίασε το αντικείμενο όμως η πόρτα έκλεισε και όταν άπλωσε το χέρι του να ακουμπήσει το εξωτερικό μέρος του, είδε το γάντι του να λιώνει!

Ο δίσκος στη συνέχεια άρχισε να περιστρέφεται μέχρι που κάτι σαν αεραγωγός που μοιάζει με σχάρα στόχευσε απευθείας στο στήθος του, ο  ήχος αυξήθηκε ακόμα περισσότερο σαν σφυριχτό, και η υαλώδη επιφάνεια του δίσκου φαινόταν να έχει πυρώσει.
Ξαφνικά από τον "αεραγωγό" είδε να βγαίνει μια ακτίνα που τον χτύπησε στη περιοχή της κοιλιάς...το πουκάμισό του έπιασε φωτιά  και το σημάδι του έμεινε επάνω του!!!

Εκτός από τα εγκαύματα στο σώμα του φάνηκαν όλα τα σημάδια της ακτινοβολίας. Η πυξίδα του είχε τρελαθεί και μέσα σε 2 ημέρες στο Νοσοκομείο έχασε 4.5 κιλά δίχως να έχει ραδιενέργεια.

Όταν ανάρρωσε και επέστρεψε στο χώρο της σκηνής,  βρήκε το καμένο περίγραμμα του δίσκου αποτυπωμένο στο έδαφος και μέσα σε αυτόν το χώρο είχε περίεργα αντικείμενα  που κατασκευάζονται από σχεδόν καθαρό ασήμι ή επικάλυψη αλουμινόχαρτου
, επικαλυμμένα με χαλαζία και κρύσταλλα ραδιενεργού ουρανίου.  Από τα δείγματα εδάφους που πήρε,  βρέθηκαν θετικά στην ακτινοβολία.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ξεκίνησε μια διεξοδική έρευνα σε συνεργασία με την Royal Canadian Mounted Police, δίχως όμως να υπάρχει κάποια ικανοποιητική κατάληξη σχετικά με την προέλευση των τεχνουργημάτων αργύρου ή  το μυστηριώδεις μοτίβο στο έγκαυμα του  Mickalak.

Δεν υπάρχουν σχόλια: