Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΠΙΕΣ ΣΤΟN ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ;;;


Η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, αποτελεί 7 ενωμένες φωτογραφίες που η ίδια η NASA σύρραψε προκειμένου να επιτευχθεί η πανοραμική λήψη.
Προτού γράψω το άρθρο έδειξα τη φωτογραφία σε δικούς μου ανθρώπους δίχως να τους πω ότι πρόκειται για κάποιο τοπίο του κόκκινου πλανήτη. Κανείς τους δεν μπόρεσε να καταλάβει την ακριβή τοποθεσία...ωστόσο, όλοι αναγνώρισαν την πάπια που βρίσκεται στην φωτογραφία. Όταν τους αποκάλυπτα πως πρόκειται για τον πλανήτη Άρη, τότε όλοι προσπάθησαν να δικαιολογήσουν το περίεργο "αντικείμενο".  Η ουσία είναι ότι εκ πρώτης όψης το ανθρώπινο μάτι αναγνωρίζει αυτή την φιγούρα ως κάτι οικείο σε εμάς, όμως η  "εκπαίδευση-μόρφωση" μας έχει κάνει να αμφισβητούμε οτιδήποτε άλλο  που δεν υπάρχει στην σφαίρα της πραγματικότητας, ούτε καν σαν πιθανότητα δεν μπορούμε να εκ λάβουμε κάτι τέτοιο.


Μπορείτε να κάνετε και εσείς αυτό το πείραμα και είμαι σίγουρος ότι οι απαντήσεις που θα πάρετε θα είναι οι ίδιες με τις παραπάνω. Φυσικά εκτός από την "πάπια" που έχω σημειώσει στην παρακάτω εικόνα (πράσινος κύκλος) θα δείτε και δύο ακόμα αντικείμενα (μπλέ και κόκκινος κύκλος) να πετάνε πάνω απ'τον πλανήτη, να διατηρούν την ίδια πορεία και ταχύτητα πτήσης. 

Ο σύνδεσμος της NASA και η original φωτογραφία δίχως τις επισημάνσεις [Μέγεθος 32,6ΜΒ]: http://photojournal.jpl.nasa.gov/tiff/PIA17083.tif


ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
[CTRL και + για μεγιστοποίση]Τι συμβαίνει στον κόκκινο πλανήτη;;; Μήπως υπάρχει ζωή και μας το κρύβουν οι επιστήμονες της NASA;  Ή μήπως τα ρομποτάκια δεν προσγειώθηκαν στον Άρη και οι φωτογραφίες είναι από κάποια μυστική τοποθεσία (Area 51) και κάποιες φορές φανερώνονται "πράγματα" που δεν πρέπει; Αλλά και έτσι να είναι, τα δύο αντικείμενα που πετάνε από πάνω... τι είναι αυτά; 

Yπαρχεί η πιθανότητα να είναι κάποιος ζωντανός οργανισμός; Ή είναι κάποια πέτρα που  δημιουργεί ψευδή εικόνα; 

Φυσικά θα σας θυμίσω ότι δεν πρόκειται για το πρώτο περίεργο περιστατικό που εμφανίζεται κάποιο ζώο σε φωτογραφία της NASA... Kαι η υπόθεση προσωπικά μου βρωμάει άσχημα... Δείτε λίγο ένα παλιότερο μου άρθρο: 


ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΦΩΝΟΥΣ!!! ΤΕΣΤ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!Δεν έχει σταματήσει να στέλνει ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ φωτογραφίες το Curriosity απ'τον πλανήτη Άρη. Ο έπαινος όμως ανήκει στον Stephen Hanard μέλος του alien disclosure group και πραγματικά του αξίζει, αφού έψαξε και βρήκε στην κυριολεξία ψύλλο στα άχυρα! Θα σας κρατήσω σε αγωνία και θα παραθέσω την φωτογραφία να κάνετε μόνοι σας την έρευνα  γνωρίζοντας ήδη ότι η φωτογραφία έχει κάτι σημαντικό. Σκοπός μου είναι να καταλάβετε τον βαθμό δυσκολίας που αντιμετωπίζουμε προκειμένου να μοιραστούμε κάτι μαζί σας, ψάχνοντας στα τυφλά, με μοναδικό όπλο την υπομονή και την δίψα να βρούμε κάτι που εσκεμμένα αποσιωπήθηκε από την NASA. 
Αν δεν τα καταφέρετε μπορείτε να δείτε το βίντεο που έχω παρακάτω.  Σας υπόσχομαι μόνο ένα πράγμα: Θα σας αφήσει άφωνους! Διαβάστε περισσότερα...