Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΞΙΚΟ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2004: ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ 3ου ΤΥΠΟΥ


Σχόλιο worldjudge2012: Αναρωτιόμαστε καμιά φορά τι είναι αυτό που κάνει μια μαρτυρία αξιόπιστη.
Τα αποδεικτικά στοιχεία που παραθέτονται; Ο αριθμός των μαρτύρων; Το ποιόν τους μήπως;  Αν ξαφνικά βλέπατε 2 παιδιά να κλαίνε και να φωνάζουν ότι είδαν μια μάγισσα ή ένα τέρας σαν εξωγήινο θα τα πιστεύατε; Μάλλον όχι, ίσως οι περισσότεροι από εμάς που ασχολούμαστε και με το θέμα να δίναμε λίγο βαρύτητα παραπάνω αλλά η ευρεία μάζα φαντάζομαι πως θα προσπερνούσε το συμβάν δίχως προβληματισμούς.
Τώρα αν βλέπατε 2 αστυνομικούς σε κατάσταση σοκ, φοβισμένους να προσπαθούν να περιγράψουν αυτό που είδαν και μάλιστα μπροστά σε κάμερα θα σας συγκλόνιζε;


Ένας φίλος του worldjudge2012 o Στάυρος,  μου έστειλε το παρακάτω άρθρο προς δημοσίευση(Από το Onnews.gr).  Αφορά αυτό που έγραψα παραπάνω. Οι αστυνομικοί σε κατάσταση σοκ και οι 2 με έντονη εφίδρωση, καρδιακούς παλμούς αυξημένους, με νευρικούς σπασμούς, φοβισμένοι προσπαθούν να αντιληφθούν αν αυτό που ζούνε είναι πραγματικότητα ή όνειρο. Θα ακούσετε να περιγράφουν αυτό που είδαν ως μάγισσα.  Κάτι τέτοιο σαφέστατα δεν ισχύει.  Το ον με το οποίο ήρθαν σε επαφή σίγουρα δεν ήταν γήινο και περιγραφικά ταιριάζει στην γνωστή κατηγορία των Γκρίζων. 


Στις 17 Ιανουαρίου 2004, στη Guadalupe του Μεξικού ένας αστυνομικός περιπολούσε στην Alamo Street...
Η ώρα ήταν 3:15 τα χαράματα. Είδε μια μαύρη μάζα να κατεβαίνει από τον ουρανό και μόλις άγγιξε το έδαφος μεταμορφώθηκε σε γυναίκα. Η γυναίκα είχε μαύρα μαλλιά και φορούσε μαύρο φόρεμα. Η γυναίκα περπάτησε προς το μέρος του και μετά πέταξε από πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Ο αστυνομικός αναφέρει ότι τα μάτια της δεν είχαν βλεφαρίδες και ήταν όλο μαύρα. Ο αστυνομικός έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπο και λιποθύμησε. Μόλις η ιστορία του αστυνομικού έγινε γνωστή, άλλοι τρεις αστυνομικοί ανέφεραν ότι είδαν το ίδιο πλάσμα λίγες μέρες πριν.

Τα περιστατικά είναι πολλά και άλλοτε μιλούν για ιπτάμενα ανδρωποειδή με φτερά και άλλοτε χωρίς φτερά… Ερευνητές του ανεξήγητου θεωρούν επίσης ότι ο μύθος των μαγισσών, δεν είναι και τόσο μύθος! Δείτε τα παρακάτω σχετικά video: