Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

ΥΠΟΘΕΣΗ UFO ΚΙΝΑ

Μπορεί η είδηση να είναι παλιά, ωστόσο σήμερα θα προσεγγίσουμε το θέμα μια και οι συζητήσεις ή οι θεάσεις Α.Τ.Ι.Α σε όλο τον κόσμο τους τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί ραγδαία.
Για όσους δεν γνωρίζουν, στην ΚΙΝΑ το περασμένο καλοκαίρι έγιναν κάποιες εμφανίσεις περίεργων αντικειμένων στον ουρανό και χιλιάδες πολίτες έγιναν μάρτυρες θέασης αυτών.
Η είδηση μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο ενώ η χώρα μας πρωτοπόρος για μια ακόμα φορά δεν ασχολήθηκε καν με το γεγονός.


Η κυβέρνηση της ΚΙΝΑΣ έκανε λόγο για δικά της δοκιμαστικά πτητικά μέσα, ή ακομά και για δοκιμές πυραύλων. Ωστόσο το μόνο που έκανε ήταν να ρίξει λάδι στην φωτιά διότι οι φωτογραφίες μόνο γι αυτό δεν δείχνουν...

Το χρονικό εξελίχτηκε στις 7 Ιουλίου στην πόλη Hangzhou. Αρχικά ήταν πάνω από το αεροδρόμιο της πόλης με αποτέλεσμα να ακυρωθούν δεκάδες πτήσεις και να διακοπεί η λειτουργία για ώρες! Αν και το UFO ήταν πάνω από το αεροδρόμιο, σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο το βλέπουμε να πετά σε χαμηλό σχετικά ύψος πάνω απο κτήρια ίσως και εκτός αεροδρομίου, ενώ μπορούμε να διακρίνουμε μια φωτεινή δέσμη που προφανώς θα λειτουργεί ώς σαρωτής δεδομένων.

Στο διαδίκτυο υπήρχε και βίντεο (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται..) που φαινόταν η κίνηση του αντικειμένου μόλις ίσως μισό δευτερόλεπτο, διακρίνεται αυτό που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες του βίντεο.
Επειδή όμως το βίντεο αυτό εμφάνιζε μόνο μια συγκεκριμένη στιγμή του συμβάντος, θεωρούμε ότι κάποια στιγμή θα ανέβουν και άλλα βίντεο που θα φανερώνουν πολύ περισσότερα.Υπήρχε έντονη φημολογία πως το συγκεκριμένο UFO πετούσε μάλιστα δίπλα σε κάποια αεροπλάνα που ήταν σε αναμονή λόγω του ανεξήγητου συμβάντος και φυσικά πως υπήρχε βίντεο απο κάποιον επιβάτη.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΙΝΙΓΜΑ.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το αεροδρόμιο μέσα απο ένα αεροπλάνο που βρίσκεται σε αναμονή. Κάποια στιγμή ο "οπερατερ" κινεί την κάμερα του ψηλότερα του αεροπλάνου και δείχνει το ΑΤΙΑ ακριβώς απο πάνω τους! Δεν γνωρίζουμε την αυθεντικότητα του βίντεο και επιφυλασσόμαστε μια και υπάρχουν πολλοί χρήστες που παραπληροφορούν τον κόσμο. Τα συμπεράσματα δικά σας.Άραγε να πιστέψουμε την επίσημη εκδοχή της κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας...;;;
Ακόμα και να προσπαθούσαμε να δεχόμασταν αυτές τις εκδοχές δεν μπορούμε! Διότι όταν κάνεις δοκιμές πυραύλων ή όταν δοκιμάζεις εξελιγμένα είδη σκαφών που χρήζουν μυστικότητα, δεν διαλέγεις μια πόλη και συγκεκριμένα ένα αεροδρόμιο επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του πλανήτη...το κάνεις όσο πιο εχέμυθα γίνεται! σσσσσ....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: