Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΡΑΝΤΒΑ

ie-logo
 Tα νέα αλλά και εν μέρει τα παλιά antivirus στις ενημερώσεις τους, ονομάζουν την Πράβδα κακόβουλη σελίδα και δεν επιτρέπουν την είσοδο σε αυτήν ή σε προειδοποιούν ότι αν μπεις κινδυνεύει ο υπολογιστής σου.Εννοείται πως οι υπολογιστές δεν παθαίνουν τίποτε, αλλά..








πολλοί κάτοικοι του "δυτικού"κόσμου δεν βλέπουν τις ειδήσεις της "απέναντι όχθης".
Ο Πούτιν που ενημερώθηκε σχετικά έγινε έξαλλος  και ίσως σε αυτό να οφείλεται το ότι έδωσε εντολή όλοι οι κρατικοί υπολογιστές της Ρωσίας να μην χρησιμοποιούν Windows.
Η Πράβδα πάντως σε πρόσφατα άρθρα της δικαίωσε τον Λιακόπουλο λέγοντας ότι οι φωτογραφίες της Γης από το διάστημα παραποιούνται συστηματικά για να μην αποκαλυφθούν τα ανοίγματα στους πόλους που φαίνονται πεντακάθαρα και οδηγούν στο εσωτερικό της Γης που είναι κοίλη. Λέτε να λάδωσε ο Λιακόπουλος την....Πράβδα; Όχι βέβαια!
Έγραψε επίσης η Πράβδα για τα τρία τεράστια διαστημόπλοια με το μεγαλύτερο να περνά σε διαστάσεις τα 240 χιλιόμετρα, που βρίσκονται κοντά στον Πλούτωνα έξω από το ηλιακό σύστημα, δικαιώνοντας και πάλι τον Λιακόπουλο που πριν από τρία χρόνια μίλησε δημόσια για το θέμα αυτό.
Μετά από όλα αυτά, ξαφνικά η Πράβδα απέκτησε "βλαπτικό υλικό".
Τυχαίο; Δε νομίζω!

Πηγή:  www.liako.gr

Σχόλιο worldjudge2012.blogspot:   Προς το παρόν επιφυλασόμαστε.. O χρόνος θα δείξει

Δεν υπάρχουν σχόλια: