Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015

YΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ;;; ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ HOMELAND SECURITY ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΟΣ UFO!!!

Το περιστατικό συνέβη στις 25 Απριλίου του 2013 στις 21:20.

Οι παρακάτω πληροφορίες προέρχονται από την έρευνα 6 επιστημόνων με συνολική μελέτη του βίντεο πάνω από 6,000 ώρες περίπου 1,5 χρόνο! Έχουν συνολική εμπειρία 86 ετών όσον αφορά το φαινόμενο των UFOs και το υπόβαθρο τους ακουμπά μέχρι και την βιομηχανία εναέριας ασφάλειας... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗΣ.
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΡΕΥΝΑ 162 ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ....

ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ http://media.wix.com/ugd/299316_6118e74e2576471392c2dd6707e21fa7.pdf
ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΑΙ!

Κατά την διάρκεια  πτήσης ρουτίνας ενός αεροσκάφους των αρχών ασφαλείας της Αμερικής, (κατά την άποψη της ομάδας που ανέλυσε το βίντεο πρόκειται για την Homeland Security) εθεάθη ένα κόκκινο-ροζ αντικείμενο αγνώστων στοιχείων να πετάει με ταχύτητα από τον ωκεανό με κατεύθυνση Νότια. Καθώς το αντικείμενο καθώς εισήλθε στον χώρο του αεροδρομίου Rafael Hernandez η πηγή φωτός που εξέπεμπε, έσβησε.  Από αυτό το σημείο και πέρα το παρακολούθησαν  μέσω μιας κάμερας FLIR (θερμικής απεικόνισης) μέχρι το σημείο που το αντικείμενο εισήλθε στο νερό και χωρίστηκε στα 2. Το περιστατικό το είδαν τουλάχιστον 4 μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους και ένας άγνωστος αριθμός του προσωπικού εδάφους του αεροδρομίου και των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας που βρίσκονταν εντός της βάσης και του Πύργου Ελέγχου αντίστοιχα.
Να σημειώσω εδώ, ότι η κάμερα FLIR δείχνει την θερμότητα που εκπέμπουν τα αντικείμενα ακόμα και αν βρίσκονται σε κατάσταση Stealth. 

ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ Ή ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: