Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ. ( Video )

Το αντικείμενο βρέθηκε κοντά σ'ένα χωριό της Σιβηρίας μόλις την περασμένη Κυριακή.  Αναφέρουν πως τον Δεκέμβριο είχαν ακούσει έναν περίεργο ήχο στο δάσος και θεωρούν πως πρέπει να ήταν ο ήχος πρόσκρουσης του αντικειμένου. Το περισυνέλεξαν κάποιοι απ'αυτούς, το φόρτωσαν σε ένα φορτηγό και το παρέδωσαν στην Αστυνομία, ενώ ύστερα από κάποιο διάστημα στάλθηκε για περαιτέρω έρευνες σε ειδικά εργαστήρια.  Οι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως...
το αντικείμενο έπεσε απ'τον ουρανό.( Εγω θα ήθελα να δω και τον κρατήρα πρόσκρουσης.  Στο βίντεο  που θα δείτε στο 1:10, δείχνει κάποιον να έχει φωτογραφίες του αντικειμένου στο κινητό του σε εντελώς διαφορετικό σημείο. Αν είναι το σημείο πρόσκρουσης τότε δεν φαίνεται να υπάρχει κρατήρας )


Έχει μέγεθος περίπου 2 μέτρα και βάρος σχεδόν 200 κιλά ενώ κάποιο μέρος του είναι κατασκευασμένο από ατσάλι. Έγιναν μετρήσεις για ραδιενέργεια και τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά.


Τα Ρώσικα ΜΜΕ έκαναν λόγο ότι πρόκειται για UFO ενώ οι σκεπτικιστές αναφέρουν πως αφορά κομμάτι από δορυφόρο ή άλλο διαστημικό υλικό.  Οι ειδικοί επιστήμονες θα παρουσιάσουν την τελική απόφαση εντός λίγων ημερών. 


Προσωπικά δεν θεωρώ πως είναι αγνώστων στοιχείων και δεν ενθουσιάζομαι ιδιαίτερα..εκτός και ΑΝ τα αποτελέσματα δείξουν εξωγήινη προέλευση..
πράγμα αμφίβολο. 




Το ρεπορτάζ της dailymail http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2118280/Russian-space-experts-called-examine-200-kilo-UFO-fragment-fell-sky-Siberia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: