Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ!

Αντιγράφουμε την περιγραφή του eMindFreak που είναι ο χρήστης και ανέβασε το βίντεο στο Youtube:  Εγώ τράβηξα αυτό το video και ευχαριστώ και εδώ τον Πολίτη, και το Ράδιο 107,6 , και την UFO Global RC και άλλες μεγάλες ιστοσελίδες που αναγνώρισαν τον video μου ως αληθινό. Είχε χρώμα πορτοκαλι, κηνόταν με σταθερή ταχύτητα και χάθηκε μετά από κάποια δευτερόλεπτα στον ουρανό (συνέχισε να αχνοφαίνεται αλλα δεν ήταν τόσο εμφανές). Όταν πέρασε ακριβώς από πάνω μας φαινόταν μια μικρή τέλεια στο κέντρο του δίσκου/σφαίρας. Ευχαριστώ και πάλι!


Post που κυκλοφορεί σε blogs:

Οικογένεια Κυπρίων υποστηρίζουν πως έγιναν μάρτυρες εμφάνισης UFO στην περιοχή της Λάρνακας. Μάλιστα, κατέγραψαν το περιστατικό σε βίντεο και το ανάρτησαν στο διαδίκτυο.

Το ιπτάμενο αντικείμενο που φαίνεται στο βίντεο πιο κάτω και το οποίο έκανε την εμφάνισή του στις 17 Αυγούστου, 2011, σίγουρα δεν είναι αεροπλάνο. Μέλος της παρέας κατάφερε να βιντεοσκοπήσει το άγνωστο αντικείμενο την ώρα που αυτό έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό.

Η έκπληξη των μελών της οικογένειας φαίνεται από τα λεγόμενα και τον τόνο της φωνής τους...

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς, τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές μαρτυρίες, κυρίως από ξένους τουρίστες, οι οποίοι υποστηρίζουν πώς είδαν UFO στην Κύπρο.

Παρόμοιες αναρτήσεις βίντεο, όπως την πιο πάνω, υπάρχουν διάφορες στο διαδίκτυο από τουρίστες που επισκέφθηκαν το νησί.

Οι μαρτυρίες των εμφανίσεων UFO στην Κύπρο κάνουν λόγο για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που έχουν συνήθως άσπρο ή πορτοκαλί χρώμα, σχήμα οβάλ ή τριγωνικό και τις περισσότερες φορές μεγάλο μέγεθος


Ευχαριστούμε την Eλεάνα για το βίντεο που μας έστειλε.


worldjudge2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: